Jakoś powszechnemu i masowemu używaniu aborcji przeczy doj🤬y wyż demograficzny. Ale wątpię żeby logiczne wnioski w jakikolwiek sposób cię przekonały;
Zgadza się, nie zapraszam do dyskusji, gdybyś miała coś ciekawego do powiedzenia, to byś to od razu napisała, a nie "w dupie byłeś gówno widziałeś"
PS. Oczywiście sobie skrobały kobiety wyzwolone, ale też nie one za ten boom odpowiadały.
Ma logiczny związek! UDOWADNIA,że dostępność do aborcji,tak totalna i bezproblemowa-NIE DETERMINUJE DEMOGRAFII!
I daruj sobie te razowe złośliwostki,bo JESTEŚ DLA MNIE ZA KRÓTKI!😁Serwujesz ten..religijny bełkot i to ona,religia,pęta panu mózgowie!😡Podczas,gdy jedyną religią godną Boga-jest NAUKA!
Poza tym..wymądrzasz się pan o czasach w których NAWET NIE BYŁO CIĘ W PLANACH!😡
Ma logiczny związek! UDOWADNIA,że dostępność do aborcji,tak totalna i bezproblemowa-NIE DETERMINUJE DEMOGRAFII!
I daruj sobie te razowe złośliwostki,bo JESTEŚ DLA MNIE ZA KRÓTKI!😁Serwujesz ten..religijny bełkot i to ona,religia,pęta panu mózgowie!😡Podczas,gdy jedyną religią godną Boga-jest NAUKA!
Poza tym..wymądrzasz się pan o czasach w których NAWET NIE BYŁO CIĘ W PLANACH!😡
@: tutaj nie chodzi o aborcję samą w sobie. Z jej plugawej gęby wypłynęły słowa, które przedstawiają usuwanie ciąży jako odpowiedź na potencjalne gw🤬ty brudnych "imigrantów" na polskich kobietach. Jak bardzo poj🤬ym trzeba być, żeby głosować na takie kreatury? Chyba że był dużo szerszy kontekst jej wypowiedzi, który został tu ucięty...w co wątpię.
Jak ma Cie taka informacja choć trochę ucieszyć, to zmarł jej mąż jakieś 2 tygodnie temu
podpis użytkownika
Ola gringoZmęczony hymn NAUKI. Jak przewidywalnie nudny. Głosisz „naukę” jako boga, ale zapominasz, że odpowiada ona na pytanie jak, a nigdy dlaczego. Dostęp do aborcji nie jest kwestią demografii; jest kwestią konsekwencji moralnych maskowanych jako wygoda.
A co do bycia „zbyt niskim”. Uroczo. Nie potrzebuję wzrostu, kiedy sam rozum jest wystarczająco wysoki, by przyćmić twoje płytkie kąśnięcia.
Żałosny z pana dziadek!😂Wykazujesz pan nieodparte potrzeby złośliwego komentowania interlokutora-a są to..żałosne,bezsilne podskoki marnej pchły,nie sięgające mi nawet do zelówek!😂Wyraźnie,tatuś pański ..miał awarię przy poczęciu!😜Wciskasz pan te swoje religijne kawałki,z zaciekłą złośliwością!😁Zdaje się,o takich ludzie mówią.:"TYPOWY KATOLIK"!😂W każdymbądź razie-ja wielbię naukę w Niej upatrując potęgi Stwórcy-a...pana Bogu-współczuję!😜Nie chciałabym być pana Bogiem...😁
Żałosny z pana dziadek!😂Wykazujesz pan nieodparte potrzeby złośliwego komentowania interlokutora-a są to..żałosne,bezsilne podskoki marnej pchły,nie sięgające mi nawet do zelówek!😂Wyraźnie,tatuś pański ..miał awarię przy poczęciu!😜Wciskasz pan te swoje religijne kawałki,z zaciekłą złośliwością!😁Zdaje się,o takich ludzie mówią.:"TYPOWY KATOLIK"!😂W każdymbądź razie-ja wielbię naukę w Niej upatrując potęgi Stwórcy-a...pana Bogu-współczuję!😜Nie chciałabym być pana Bogiem...😁