podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!@pavel666 widocznie nie znasz pojecia demokracji, skoro demokratycznym krajem nazywasz ten który NAKAZUJE oddawać kilkadziesiąt procent swojej pensji na emeryture którą będziesz się mógł cieszyć przez kilka lat jeśli dożyjesz. a zap🤬lać na nią będziesz musiał całe życie. Dodam jeszcze ze ta emerytura nie będzie równa temu co zarobiłeś bo ZUS musi się z czegoś utrzymywać.
Co do Twoich obraz - nie ruszają mnie, bo nie masz pojęcia o czym mówisz i widze masz też problem z panowaniem nad nerwami.
Zwal sobie, może troche ochłoniesz
Patriotyzm polega przede wszystkim na miłości do własnej ojczyzny, znajomości jej historii i szacunku wobec bohaterów, którzy walczyli o to byśmy dzisiaj mówili po polsku, a nie "szprechali" po szwabskiemu.
I tego wszystkiego zabrakło...
A zabrakło dlatego, że ta j🤬a hołota p🤬lonych debili urządziła sobie bojówkę antyrządową (najpewniej także - proPISowską) w tak ważnym dla WSZYSTKICH Polaków dniu...![]()
Odchodzą ostatni bohaterowie II WŚ i zamiast jakoś w tych ostatnich latach ich życia pokazać, że walczyli o ideały, które się ziściły, te kibolstwo zaj🤬e pokazuje, że ma wszystko w dupie...
Nie liczy się święto, tragedia sprzed lat, poświęcenie i heroizm zwykłych przecież ludzi, śmierć za własny kraj i pielęgnowanie tradycji.
Dla tego dresiarskiego bydła przychlastów zaj🤬ych ważna jest walka z rządem (który nawiasem mówiąc został wybrany w demokratycznym głosowaniu...)![]()
Rząd mamy taki jaki mamy, ale nawet jego przedstawicielom należy się minimum szacunku. Nie mówiąc już o szacunku do wojennych kombatantów, którzy wczoraj musieli się czuć naprawdę źle ...![]()
Ta k🤬a przecież mają "Polacy wyjść w końcu na ulicę i coś zrobić z tym Rządem".No to k🤬a wyszli : ]
wyszli? banda kibolkow? na uroczystosciach historychnych ku czesci poleglych?? byli pod sejmem rada ministrow??
grupka krzykliwych matolow latwo dajaca sie zmanipulowac wyszla ityle
widocznie ty nie masz kompletnie pojecia o niczym i pomieszaly ci sie ustroje --ja chce Dawac i bede a ty mozesz w imie swoich pokreconych idei odmwic jej przyjmowania i zasuwac do smierci az padniesz na ideowy ryj
zalatuje mi od ciebie szambem korwina i jego mlodocianych przydupasow