Przekaz był jasny i czytelny nawet dla idioty. Skoro uważają PO za komunę to cóż... Gratuluje inteligencji. Sami są bardziej komunistami chcącymi zamiast czystego komunizmu wprowadzić narodowy socjalizm rodem z 3 rzeszy. Bo cóż proponuje ich idol pan Kaczyński ?? Takie bojówki i akcje przypominają mi sytuacje gdzie 4 letni dzieciak krzyczy na środku sklepu że chcę zabawkę do swojej matki. "Chcem i koniedz". P🤬leni inteligenci.
@UP nie podoba ci się ?? To głosuj na swojego Mikkego. Nikt ci nie zabrania. To iż tylko niewielkiej garstce fanatyków podoba się system proponowany przez tego oszołoma to wasz problem. A tak zapomniałem wam demokracja potrzebna jest tylko do zdobycia władzy a potem dyktatura albo monarchia. Wszak tak ciepło o tych systemach się pan Mikke wypowiada.
Ewidentnie starsi i mądrzejsi naładowali ci do głowy starannie wyselekcjonowane gówno, które jest nawozem dla takich głupot, które tutaj siejesz.
Nie wiem skąd wziąłeś, że ich idolem jest Kaczyński, PO uważają za partię komunistyczną i są nazistami. To są tylko i wyłącznie twoje konfabulacje.
(...)Kibicom Legii Warszawa zabroniono wnieść oprawy na stadion na cześc powstańców, a w dniu tak ważnym dla mnie i wielu w stolicy koncert daje jakaś prostytutka z usa.