pavel666 już? ego podbudowane?
Jest dobrze? JEST ZAJEBIŚCIE! Może dla ludzi których jedyną ambicją życiową jest "żreć i żyć" sytuacja jest dobra, ale są ludzie którzy chcą czegoś więcej niż bycie pomiatanym w rozkradzionym kraju. Nie zrozumiesz tego bo wolisz nie wychylać ryja od korytka z odpadkami...
Zgiń, bo chyba tylko po to się urodziłeś robaczku.
O słowach tego samego generała rok temu nic nie było słychać - gdy dziękował tym kibicom i mówił, że są przyszłością narodów. W tym roku zero słowa o oprawie kibiców Śląska Wrocław na meczu Ligi Mistrzów i Legii na wyjeździe w Austrii. Zero także o tym, że na koncercie Madonny wyborcy PO/PSL/Palikota wygwizdali film o Powstaniu, a tu wielkie mecyje bo wygwizdali herr Grontkiewitsch-Waltz, która jest czerwona jak Wanda Wasilewska.
Idiotyzm większości ludzi na tym portalu poraża, i brak samodzielnej percepcji. TVN pokaże, wy ślepo interpretujecie i od razu "hołota pisowska". Mózgi nieźle wyprane, albo jesteście po prostu idiotami. Wyp🤬alać na Woodstock, a nie kręcicie się w tematach, na których temat GÓWNO wiecie.
owszem bylo slychac naginacie fakty zupelnie jak wasz wrog michnik i tvn ale przeciez czym sie od nich roznicie--niezalezni od myslenia
to przez tvn i wyborcza a general mowil co inego nie? jestes chyba glupszy od tego tvnu i wyborczej z ktora ty i tobie podobni tak walcza. czytasz tylko"niezalezne" media ktore na swoje swietne materialy nie potrzebuja zadnych dowodow bo ciemnocie sie powie ze to o polske chodzi.
niestety mamy cale pokolenie ludzi stadnie gadajacych te same bzdury--tvn michnik zydzi masoni niemcy rosjanie ......pominalem kogos czy jacys jeszcze wrogowie naokolo??
Wam by sie takie powstanie przydalo bo macie nagminne zapedy do bohaterstwa nie majac o tym pojecia
Pavelku bełkoczesz i to strasznie. Gówno wiesz i gówno wypisujesz w dodatku bez wielkich liter na początku. Nic nie mówiłem o herr Szechterze, żydkach, masonach - filmik tutaj wrzucony jest z TVN24 więc jasne jest to, że jest to relacja TVNu... co jak co to TVN słynie z manipulacji i kłamliwych dzienkarzyn, kolejny raz to potwierdzając. Jeśli się mylę, to wyślij mi reportarz z TVN o oprawie kibiców Śląska czy Legii z 2-3 sierpnia. Z resztą...zytać mi się nie chce twoich wypocin. Wyp🤬alaj po podręczniki.![]()
Pavelku bełkoczesz i to strasznie. Gówno wiesz i gówno wypisujesz w dodatku bez wielkich liter na początku. Nic nie mówiłem o herr Szechterze, żydkach, masonach - filmik tutaj wrzucony jest z TVN24 więc jasne jest to, że jest to relacja TVNu... co jak co to TVN słynie z manipulacji i kłamliwych dzienkarzyn, kolejny raz to potwierdzając. Jeśli się mylę, to wyślij mi reportarz z TVN o oprawie kibiców Śląska czy Legii z 2-3 sierpnia. Z resztą...zytać mi się nie chce twoich wypocin. Wyp🤬alaj po podręczniki.![]()
o takiej o ktorej ty nie masz pojecia bo jestes malym glupim z🤬bkiem nie znajacym historii
Ten Jarosław tajny gej musi być dumny ze swoich chłopców . Bo jedna data jest ważna 10 kwietnia bo wtedy zgineli najprawdziwsi Polacy . A ci są tylko trochę prawdziwi
przestan sie spuszczac matole bys odkurzyl kiedys mozg bo jak ci zle to zmien kraj debilu. szkoda ze sie kretynie nie urodziles w innym 10leciu bo za dobrze jak jest to i w dupie sie przewraca i mozg zarasta.
Niszcza kraj takie niestety niepelnosprytne mongoly jak ty buraczku. Dalej wazniaku nie patyczkuj sie pokaz przed urzedem miasta w ktorym mieszkasz jaki jestes kozak---baranie
tak przyszloscia sa mlodzi ale nie mlodzi debile bez rozumienia czym sa rocznice i gowno wiedzacy o historii tego kraju. zmanipulowane barany moga zostac co najwyzej kibolem albo nacjonalistyczna bojowka --nikim normalnym
Łoohoo, Platformus został obrażony i teraz syczy![]()
Ale jesteś p🤬lnięty![]()
Pisanie 50 inwektyw w 1 wypowiedzi powiększa ci penisa? Nie? To po co się tak rzucasz? Jedynym "mongołem, buraczkiem, nieudacznikiem, baranem, itp. itd" jesteś ty.