O proszę, ilu tu obrońców prawdziwego patriotyzmu nagle

Żałośni są Ci, co krzyczą, ale i Ci, którzy teraz ich nazywają hołotą... Teksty typu: "Tych, co gwizdali, powinno się wsadzić do obozu", zaprzeczają same sobie i świadczą o pok🤬ieniu autora... Skoro broni weteranów wojny, to nie powinien zachwalać zbrodniczych metod Hitlera. Kaczyński honorował weteranów -źle, bo nie powinien rozgrzebywać historii, Tusk ucina emerytury tymże weteranom - ok, Ktoś gwiżdże podczas obchodów rocznicy, to już głupi c🤬j, bo obraża coś co i tak macie w dupie... Marsz niepodległości- zły, bo się katole zbierają i robią bydło, ale rocznica powstania- ok, bo jest show, jest Tusk, jest minuta ciszy, się stoi, ogólnie fajnie, bo na 9gag-u było, więc jest szpan... Mam jeszcze jeden przykład, ile osób zarzekało się, że "j🤬 ruskich" na euro i ilu mówiło, że my im pokażemy, a z drugiej strony narzeka na kiboli i narodowców? Bądźmy szczerzy, większość ma to w dupie, ale konformizm w obecnej Polsce jest tak powszechny, że ludzie nawet nie wiedzą jak bardzo są manipulowani... Jęśli ktoś jeszcze czyta, to dodam, że wielu weteranów było pod pałacem prezydenckim i modliło się za osoby, które zmarły w Smoleńsku. Wtedy się ich wygwizdywało, a dziś się ich broni... Widzicie ten paradoks? Może ktoś się opamięta, a może jeszcze bardziej mu odbije...
Na koniec, sztandarowe : Nie jestem katolem, ani pisiorem, więc mnie nie wrzucajcie do jakiegoś wora, razem z fanatykami.