Wysłany:
2014-03-22, 12:59
, ID:
3060258
13
Zgłoś
Też właśnie Was nie rozumiem. Tacy k🤬a prawicowcy, wielcy antysocjaliści. A jak sprawa dotyczy walenia z dupy do Tuska, to już k🤬a oburzeni, jaki to zły premier.
Czasem jak wchodzę na ten portal to się cieszę, że gdzieś tam są jeszcze ludzie, którzy widzą to całe pedalstwo i kurewstwo. Ale ta niekonsekwencja i tendencyjność mnie wk🤬ia. Jakby to mówiła do Waszego kochanego Korwina, to byście ją zmieszali z błotem, a że ciśnie z Tuskiem, to przyklaskujecie. Znowu wina Tuska, że jej się niepełnosprawne dziecko urodziło. Dostaje tyle, ile jest na to pieniędzy. Jakby każdy dostawał tyle, ile by potrzebował, to nie wiem ile by k🤬a VAT wynosił. Trochę k🤬a obiektywizmu, bo jak k🤬a chorągiew na wietrze się zachowujecie.
Oczywiście nie wszyscy, widziałem w tej dyskusji kilka normalnych tonów. Rozumiem, że ktoś może jedną stronę lubić, drugą nie, albo na odwrót, ale zachowujecie się jak najgorsze ofiary "tfu demokracji", której tak nienawidzicie - przestaliście opowiadać się z ideami, a zaczęliście za osobami.