k🤬a skończcie z tymi wyzwiskami bo mi sie srac chce
Ślązok to ślązok
A polok to polok
c🤬j
FreakyGamerzz Kanał jego
w wy k🤬y gorolskie skad mocie węgiel !??? skad z slaska bo jak by nie slazacy to nawet byscie nie mieli jak obiod zrobic z🤬busty jedne
@Zaebauem
zamknij japę, pedale z warszafki. Śląsk pracuje cięzko na utrzymanie tego beznadziejnego kraju, ktoś musi wypracowywać jakieś zyski. jedyne miejsce w Polsce które generuje realne dochody to Śląsk i GOP, a nie warszafka, gdzie tylko pedały, brudasy i złodzieje zapinają siebie nawzajem myśląc o tym jacy to oni światowi nie są. żałosne
nie da rady, paszport zgubiłem.@ fiattt i inni...
Zapie**alać mi w podskokach do Śląska,
Ruch autonomii ślaska już to zrobił na spisie ludności. "W spisie powszechnym narodowość śląską zadeklarowało ponad 173 tys. osób." Działacze RAŚ twierdzą, że wynik ten nie oddaje całej prawdy, ponieważ rachmistrze spisowi często odmawiali wpisania narodowości śląskiej do formularza. link: pl.wikipedia.org/wiki/Ruch_Autonomii_Śląskaprzeprowadzać ankietę pod tytułem: "autonomia Śląska - za, czy przeciw?",
Ale ja lubie Polaków. To ślązacy ich nie lubią, jak i swojej ojczyzny, skoro chcą się odłaczyć.Patrioci co Polaków nienawidzą (a może fasadowi nacjonaliści?)...