exfon napisał/a:
Tak jak napisałem. Wystarczy iść na wybory, a można wybrać i mietka z monopolowego na premiera.
Chodzi mi o to że to żałosne przedstawienie. Rozumiem jakby władza fałszowała wyniki, uciszała opozycję itp. a w Polsce po prostu ludzie są leniwi. Na wybory nei pójdą, ale już z wiatrówką na wiejską to pobiegną o 2 w nocy. Za dużo filmów sensacyjnych się ktos naoglądał.
Echhhh czas się odezwać, wstyd mi za Ciebie człowieku, wstyd, wierzysz, że wyborami coś zdziałasz? Czym wybory różnią się od krzyków w internecie? Liczysz na to, że żyjesz w Państwie prawa i porządku, że "ktoś" na górze pilnuje interesów obywateli? Gratuluję, albo rząd trzęsie portami i podrzuca nam pseudo uspokajaczy w internecie albo się z pewną częścią ciała na głowy pozamieniałeś!!!
Otwórz oczy, spójrz co się dzieje, Fiat dostał po 20 latach kolejne 12 bez dochodówki, ja płace co miesiąc i rząd ma to w dupie, w Opolskim sprzedaje się ziemie pod inwestycje zagranicznym inwestorom, dostają nawet DOPŁATY do pensji dla pracowników!!! Odliczenie vat dla małych podatników w przypadku samochodów CIĘŻAROWYCH na poziomie 50%!!! Waloryzacja emerytur na niższym poziomie niż wzrost czynszów i mediów. Piwo droższe niż na zachodzie a jednak tańsze niż benzyna. W rządzie pedały i lesby, festyn medialny i papka dla obywateli.
Masz pracę? Super, tyrasz na zagraniczny kapitał, masz swój biznes? Jeszcze lepiej, 80% oddajesz do rządu!
Mamy wolność słowa, wyszli bo im się nie podoba, mają do tego zasrane konstytucyjne PRAWO!! A Ty siedzisz przed kompem, i jeszcze mi powiesz, że obywatele są leniwi bo wybory siamto tamto... wstyd!!
biorę wiatrówkę, procę, maskę do nurkowania i zapieprzam pod te urzędy z resztą "łebków"