danis008 prosze cię idź sobie na dyskotekę i nie denerwuj więcej ludzi bo to co piszesz jest żałosne. Wiesz ze nie masz racji więc próbujesz pojechać po rodzinie? Troszkę to moim zdaniem żałosne. Ile ty masz w ogóle latek 13?14? W realu Cie gnoją wiec próbujesz to do internetu przerzucić? szkoda że z marnym skutkiem
Pozdrawiam wszystkich fanów cięższych brzmień i woodstokowiczów.
Do zobaczenia w tym roku. Bo wszyscy wiemy że Woodstock jest boski!!
podpis użytkownika
Głupota nie zwalnia od myślenia.@ up
C🤬j Ci w ryj frajerze ;] Mój ojciec zmarł dwa dni temu, więc jeśli masz jaja to na PW napisz mi swój adres a wpadnę i Ci tak mordę obiję, że starzy z wycieraczki będą Cię zeskrobywać. P🤬lony napinacz, szkoda, że w realu taki kozak nie jesteś. P🤬lony syf. Szkoda gadki.
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
ty byś paluszka ssał i przytulał się do misia kutafonie
mama wie że "twoja " "dziewczyna" to transwestyta ?miło było pocisnąć takiemu gimbusowi i brudasowi jak ty
twój stary to transwestyta to nie ma co się dziwić
proponuje ci się iść umyć o ile stać ciebie na wodę brudasie![]()
tak mam uraz dogłębnie wielki i noszę żałobę z twoją matką bo masz nie wyleczalnego downa![]()
a i tak na przyszłość jak do mnie mówisz to umyj zęby bo jebie jak z mongolskiego teatru ale widać to rodzinneco by tu jeszcze a właśnie pozdrów matkę z peurtoriko że ma syna tranwestito
żałosny to jesteś ty brudasie mongolski
w realu to robi twoja matka na kasie i gówno zarabia a w wolnym czasie wywija striptiz w dziale mięsnym
skąd się takie mongolskie bydło jak ty wzięło nwm ale nie marnuj powietrza na rozmowy bo jesteś tak jak poprzedni mongoł zwykłym śmieciem i pomiotem
zaciekawilo mnie to wypowiedzenie to i nawet sie zaraejestrowalem zeby dodac wypowiedz...
jezdze tam juz kilka lat... mam ich 23 dokladnie bylem na ostatnich 4 woodach... impreza w pociagu niezapomniana... do tej pory pamietam jak 100m od stacji cytując slowa "zawsze chcialem to zrobic" pociagnelem za hamulec bezpieczenstwa:)
do tego powiem szczerze ze nienawidze tego typu muzyki... moj pierwszy wood wygladal tak... bylem w krotkich spodenkach mialem bluze na sobie portfel z pieniedzmi fajki i telefon... wpadlem na genialny pomysl na wyskoczenie gdzies bez zadnych konsekwencji i wsiadlem z kolesiem do pociagu...
jezdze tam tylko i wylacznie ze wzgledu na klimat i na ludzi... w miejscu gdzie sie rozbijamy jest bardzo duzo znajomych ktorych poznalismy na woodzie i co roku sa w tym samym miejscu dokladnie jak nasza ekipa... byl prodigy co jako jedyne mnie ucieszylo bo reszty nie trawie... chociaz jestem w stanie normalnie pojsc ze znajomymi pod sceny i sie bawic bo zabawa to podstawa... moze i jest troche smieci... ja tam co roku biore paczke workow na smieci to co mamy przy namiotach jest segregowane i co wieczor wynoszone do jakiegos punktu... najczesciej podrzucamy pod punkt patrolowy i niemaja nic przeciwko gdy mamy posegregowane i zawiniete w worki...
a dla tych co nie byli... mozecie zalowac... przybywam w tym roku napewno... pozdro dla ekipy z gryfina
Z perspektywy ławki pod blokiem (czyt. cały świat dla przeciętnego ... idioty (nie chce tu szufladkować dresów czy innych)) wszystko jest spędem brudasów... grunt to czysta ławeczka, sztuka białego i chętna tępa suka. Inne objawy imprezy niż HARD BASS lub inne gówno = spęd brudasów. Jakże to społeczeństwo bywa ograniczone... bywa a czasami nie bywa... nie słyszałem żeby w Polsce jakis Kalvi & Remi dostał 5 fryderyków (z całą nienawiscią do tej żenującej nagrody) .... a z tego co wiem dostało Acid Drinkers... żal dupe ściska amatorom muzyki ze wsi... jak impreza nie w remizie to impreza zkreślona.... jak sie powiat nie zjedzie to nie impreza...
Ryuk: z tym "realem" pojechałeś trochę.... wiedz że istnieje szansa że da Ci adres i się mocno k🤬a zdziwisz - jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim doj🤬.... waż słowa bo to akurat z Ciebie napinacz wychodzi trochę.
P.S
Bez tej kłótni - to nie był by sadisticto była by jakas j🤬a samosia
więc panowie nie gniewać się na siebie tylko j🤬 ile wlezie:DDDD