popatrzcie - jak w tym kraju ma byc dobrze. przeciez tu maja wszyscy SWOJA racje !! a swoja racja jest najswojsza a moja racja jest najmojsza !!!!!! - telerancja .......
Już się dowartościowałeś? Wyobraź sobie, że te Twoje farmazony, wyssane właśnie z paluszka, nie zrobiły na mnie wrażenia, "gimbusie". Szkoda mi na Ciebie riposty, bo debil pozostanie debilem i tyle.
Już się dowartościowałeś? Wyobraź sobie, że te Twoje farmazony, wyssane właśnie z paluszka, nie zrobiły na mnie wrażenia, "gimbusie". Szkoda mi na Ciebie riposty, bo debil pozostanie debilem i tyle.
no dokończ bez radna sieroto spłoń wywłoko bo tylko powietrze marnujesz
Naprawdę jesteś kurewsko żałosny. Spływa po mnie to co piszesz, dziwie się tylko, że matka pod dachem Cię trzymała, bądź dalej trzyma "bez radna sieroto" ;] (btw. słownik j. polskiego się kłania). Chyba masz jakiś "uraz" z dzieciństwa do tych tranwestytów, skoro ciągle o nich wspominasz. Może któryś dogłębnie Ci przeczyścił zawory? Nie wnikam, jebie mnie Twój smutek.
danis008 prosze cię idź sobie na dyskotekę i nie denerwuj więcej ludzi bo to co piszesz jest żałosne. Wiesz ze nie masz racji więc próbujesz pojechać po rodzinie? Troszkę to moim zdaniem żałosne. Ile ty masz w ogóle latek 13?14? W realu Cie gnoją wiec próbujesz to do internetu przerzucić? szkoda że z marnym skutkiem Pozdrawiam wszystkich fanów cięższych brzmień i woodstokowiczów.
Do zobaczenia w tym roku. Bo wszyscy wiemy że Woodstock jest boski!!
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie