podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
(...) Jak raz pomyślisz, zamiast bez sensu kłapać dziobem, to może zrozumiesz, że w przypadku pojazdu posiadającego masę nawet kilkudziesięciu ton masy całkowitej, zmiana szybkości nawet o 10 km/h jest już istotna i może być trudna.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
W przepisie jest co prawda mowa o ISTOTNEJ zmianie prędkości, ale w praktyce jest to pojęcie nieostre, więc nie da się określić w km/h istotnej bądź nieistotnej zmiany. Jak raz pomyślisz, zamiast bez sensu kłapać dziobem, to może zrozumiesz, że w przypadku pojazdu posiadającego masę nawet kilkudziesięciu ton masy całkowitej, zmiana szybkości nawet o 10 km/h jest już istotna i może być trudna. W przypadku kolizji policjant uznałby, że właśnie do istotnej zmiany musiało dojść i winien jest łysy przygłup.
Czekam na filmik z bliskiego spotkania Twojego prawka z niszczarką![]()
PS
Ja tam niszczarki nie mam, ale potnę nożyczkami swoje prawko, jak mi znajdziesz w ustawie Prawo o ruchu drogowym pojęcie takie jak "gw🤬towne hamowanie"![]()
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Слава Україні! Героям слава!