2 kilometry - chłopcze, jeśli masz prawko, to je zwróć i udaj się szybciutko do okulisty dla dobra nas wszystkich
![]()
podpis użytkownika
:oneko:\
2 kilometry - chłopcze, jeśli masz prawko, to je zwróć i udaj się szybciutko do okulisty dla dobra nas wszystkich![]()
Odległość nie ma znaczenia - wyjeżdżając z podporządkowanej nie masz prawa zmusić innego uczestnika ruchu do zmiany prędkości. Wszystko.
Masz rację, to ledwo 400 metrów było, ale zaczął kłapać przez CB zanim nawet musiał zdjąć nogę z gazu ( lub nie widać tego przez masę ), tego nie rozumiem.
Oczywiście jest to nadal wymuszenie, ale policja by go wyśmiała, gdyby doszło do stłuczki, a ten by im pokazał części pojazdów pół kilometra od skrzyżowania i zero śladów hamowania.![]()
Tu nie było żadnego wymuszenia. Chyba macie tu p🤬dę na oczach jak widzicie tutaj istotną zmianę prędkości.
podpis użytkownika
Слава Україні! Героям слава!Kierowcy osobówek, 2 godziny w kabinie "tirowca" i byście się wyleczyli z debilizmu.
Odległość nie ma znaczenia - wyjeżdżając z podporządkowanej nie masz prawa zmusić innego uczestnika ruchu do zmiany prędkości. Wszystko.
w sensie że zacząłbym szczać do plastikowych butelek podczas jazdy by nie tracić czasu na postoje i wyp🤬alać te butelki przez okno na pobocza, nauczył zakładać magnes na skrzynię biegów i nie myć się przez tydzień? Dziękuję - wolę trwać w "debiliźmie"
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Ty weź zjedz snickersa może bo strasznie p🤬lisz... i doczytaj przepisy.
To NIE BYŁO wymuszenie pierwszeństwa. Przepisy nie mówią o zmianie prędkości tylko o gw🤬townym hamowaniu.
Tutaj gość zwyczajnie zdjął nogę z gazu i tyle. Nie było hamowania.
Jeśli gość był już w całości na pasie i nie zmusił typa do awaryjnego hamowania ani do gw🤬townej zmiany pasa aby się ratować to nie było wymuszenie.
Jeśli jesteś mi w stanie uargumentować swoje stanowisko jakimiś dowodami i udowodnić mi, że na filmiku jest wymuszenie pierwszeństwa to z ręką na sercu dam tutaj filmik jak wrzucam swoje prawo jazdy do niszczarki (tak, mam niszczarkę).
O k🤬a zakrztusiłem się ze śmiechu czytając to![]()
podpis użytkownika
Слава Україні! Героям слава!