Typowy przedstawiciel butloszczochów, król szos w obesranych gaciach i z podstawowym wykształceniem, dla którego prawko na kat. C to życiowe osiągnięcie... Ha tfu na nich. 👿
Wakacje się zaczynają, uważajcie na siebie Sadole i na tych pojebów... 😉
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler(Fakty)
Taki butloszczoch zarabia przeważnie 3, 4x tyle co ty i potrafi jeździć 10x lepiej od większości debili na drogach. Jak widze, co nieraz osobówkarze odp🤬lają to większość ludzi jeżdżacych kiblami, motorkami i samochodami nie powinna mieć prawka. Najbardziej lubię, jak jadę ciężarówką, wyprzedza mnie osobówkarz, wp🤬la się tuż przed zderzak i od razu do zjazdu z autostrady. Nie mogłeś tłuku j🤬y jechać za mną kilkuset metrów, by zjechać zaraz z autostrady? Brak kierunku przy zjeździe z ronda to już standard i nawet gliniarze potrafią go nie włączać. W większości kierowcy dużych znają pord i go stosują, chociaż tutaj też k🤬siarzy przyspieszających w momencie kiedy zaczynasz takiego wyprzedzać nie brakuje. Dlatego uciekam z tego zawodu, by ludzie nie postrzegali mnie przez pryzmat butloszczocha i bym nie musiał użerać się z niedzielnymi p🤬dami za kółkiem oraz frustratami życiowymi w dużych. Nie zapominaj też, że wszystko czym się otaczasz, dosłownie wszystko - żarcie w lodówce, cegły w twoim domu lub płyty w bloku w którym mieszkasz, ubrania, sprzet który masz, części z których składa się twój samochód oraz twój samochód - wszystko to było kiedyś w jakiejś ciężarówce. Woź długie rury, płyty wiórowe, drewno dostawczakami albo solówkami, która pomieści kilka palet zamiast 33 palet.
Jako kierowca osobówki mam pełen szacunek dla tych, którzy dosłownie niosą naszą gospodarkę na kołach. Zawsze ustępuję pierwszeństwa, nie wpycham się pod zderzak i trzymam dystans. Nie tylko z szacunku, ale z rozumu. Bo wiem, że bez tych "butloszczochów" nie byłoby ani asfaltu, po którym jadę, ani żarcia, które jem.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerTaki butloszczoch zarabia przeważnie 3, 4x tyle co ty i potrafi jeździć 10x lepiej od większości debili na drogach. Jak widze, co nieraz osobówkarze odp🤬lają to większość ludzi jeżdżacych kiblami, motorkami i samochodami nie powinna mieć prawka. Najbardziej lubię, jak jadę ciężarówką, wyprzedza mnie osobówkarz, wp🤬la się tuż przed zderzak i od razu do zjazdu z autostrady. Nie mogłeś tłuku j🤬y jechać za mną kilkuset metrów, by zjechać zaraz z autostrady? Brak kierunku przy zjeździe z ronda to już standard i nawet gliniarze potrafią go nie włączać. W większości kierowcy dużych znają pord i go stosują, chociaż tutaj też k🤬siarzy przyspieszających w momencie kiedy zaczynasz takiego wyprzedzać nie brakuje. Dlatego uciekam z tego zawodu, by ludzie nie postrzegali mnie przez pryzmat butloszczocha i bym nie musiał użerać się z niedzielnymi p🤬dami za kółkiem oraz frustratami życiowymi w dużych. Nie zapominaj też, że wszystko czym się otaczasz, dosłownie wszystko - żarcie w lodówce, cegły w twoim domu lub płyty w bloku w którym mieszkasz, ubrania, sprzet który masz, części z których składa się twój samochód oraz twój samochód - wszystko to było kiedyś w jakiejś ciężarówce. Woź długie rury, płyty wiórowe, drewno dostawczakami albo solówkami, która pomieści kilka palet zamiast 33 palet.
Uciekaj masz rację... 👍🏻 Bądź ambitny. To ile zarabiam to moja sprawa, podejrzewam że tak źle nie jest. 😉
Natomiast z tym, że wszystko czym się otaczam było w ciężarówce, to już się zesrałeś...
Oczywiście z całym szacunkiem. 👍🏻
Powiem Ci tylko tyle, że przez pewien czas też jeździłem zawodowo, transport ludzi pojazdem o masie 32 ton...
I k🤬a robota w transporcie jest dla z🤬bów. Też uciekłem i ani sekundy nie żałowałem tej decyzji.
Więc trzymam kciuki. Szkoda życia na bycie z🤬bem, pamiętaj.
Pozdrawiam🙏🏻 Shaolin.🙅🏻
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler