>>Odnoszę wrażenie, że to zostało zakupione z funduszy pochodzących od reporterów<<. Taka zanęta na dobre ujęcie stereotypu Polaka. Patrzcie ilu tam ludzi. A i tak cała uwaga zwrócona zostanie w stronę stada bezmyślnych chamów. Szkoda. Mery k🤬a Krysmes w tym j🤬ym dzikim kraju.
Legenda:
>>ironia<<
mam 23 lata, kupiłem za swoje zarobione już w c🤬j rzeczy, utrzymuje młodsze rodzeństwo z własnych pieniędzy ale nigdy nie będę tak pazerny żeby zaj🤬 ze stołu wodę chyba że na kaca to spytam się czy mogę, a tych z filmiku ręce na stół i uj🤬 przy łokciach żeby się nauczyli
tu nie chodzi o 12 potraw tylko zwykły skromny poczęstunek, normalny człowiek złapał by tą mandarynkę, spokojnie obrał i zjadł słuchając kolędy, gdyby chciał to kubeczek i sobie nalać tego zbyszka ale widać tam zleciało się bydło i wolą wpaść i zaj🤬 dla siebie ile się da niż podzielić z innymi mieszkańcami
Kiedyś w wakacje pracowałem przy imprezach okolicznościowych i po jednym z wesel znaleźli się państwo, którzy odjeżdżając z uroczystości to nawet keczup do plastykowych woreczków k🤬a lali albo roztopiony w słońcu smalec. K🤬a, żenada na maksa...