PS. Magisterką się nie podniecaj, bo dziś po szkołach prywatnych magistrzy to co poniektórzy magistrzy na kasę w biedronce się nie nadają.
hahahah... współczuję Byttna naprawdę. Już widać, że jesteś jednym z tych zakompleksionych lamusków co w szkole go dresy gnębiły. Pozdrawiam. Jeżeli uważasz że życiowa pasja jaką jest piłka nożna i wszystko co jest z nią związane, nie jest "ambitna" to dziewczyna, która ma 10 IQ zwraca uwagę, że trzeba być nieźle niedorozwiniętym myśląc, że życiową pasję się wybiera albo zainteresowanie... Jeżeli dla ciebie pasją może być k🤬a tylko gra na wiolonczeli to faktycznie nie dziwię się.. ze ten kraj NIE MA AMBICJI. Hahaha się uśmiałam...
A i widać, że naprawdę nie masz pojęcia kim jest prawdziwy kibic. Myśl sobie słońce, że Piotrek S. to bandyta nie znając go wogóle... i że ty masz ciepłą posadkę, krowę na chacie i nie masz czasu oglądać meczu, to tym bardziej nie wiesz kto to jest PRAWDZIWY kibic.
Jesteście bandą żałosnych c🤬li silnych w grupie. To co jest na teledysku ma c🤬ja wspólnego z kibicowaniem. Banda małp jeżdżących na mecze. Robicie jakieś żałosne oprawy, skaczecie pedały z balonikami, odpalacie race jak jakaś banda dzieci z zespołem downa. Potraficie tylko bez sensu drzeć mordę, siać rozp🤬ol a większość z was po meczu nawet wyniku nie zna bo c🤬j was ten sport obchodzi. A jak słyszę klub to my a nie wy umieram ze śmiechu. Załóżcie se własną ligę i tam się nap🤬lajcie a stadiony i piłkę nożną zostawcie dla normalnych kibiców. Popatrzcie na doping na stadionach europejskich, atmosferę, kultruę kibicowania itp ale skąd macie to wiedzieć jak siedzicie na swoich zapyziałych śmierdzących osiedlach i zbieracie całe życie na wyjazd na jakąś nap🤬lankę do koziej wólki. Widział ktoś jakaś żałosną oprawę na meczach np lig angielskich ? Jesteście wrzodem na dupie społeczeństwa i mam nadzieję, że ten i kolejne rządy was wyrwą jak się chwasty wyrywa. I tak ich działania są cywilizowane bo osobiście powołał bym ZOMO i nap🤬lał wam aż do zaj🤬ia a ścieżki zdrowia mielibyście tak długo aż ostatni pajac by nie zdechł pod pałą.
sadistic.pl/images/smiles/idzpan8yozz1.gif