podpis użytkownika
Fata viam invenient@Fatum93
Albo jesteś trollem, albo gimbazą, albo debilem. Jeżeli 93 w nicku to rok twojego urodzenia, to o prawku możesz na razie pomarzyć gówniarzu. Takiemu zap🤬lającemu sk🤬ielowi sam bym drogę zajechał autem, bo ja nie będę miał po takim wydarzeniu wyrzutów sumienia. Miałbym nawet satysfakcję, że wspomogłem naturę w selekcji naturalnej. Przez takiego kretyna może dojść do sytuacji w której niewinna osoba ucierpi, albo co gorsza, przyczyni się do śmierci takiego idioty i będzie nosiła się z wyrzutami sumienia do końca życia, a z tego co wiem, to dla wielu ludzi bardzo ciężkie brzemię.
@Fatum93 jesteś kretynem, i mam nadzieję, że z Twoim podejściem do jazdy szybko zdobędziesz komplet punktów i odbiorą Ci prawo jazdy.
Hah prawko już mam od 1roku (nie długo ale dużo jeżdżę 15tys. w 8miechów chyba nie tak źle)
podpis użytkownika
Fata viam invenient
Nie chcę nic mówić ale prawko na B mam od 12 lat - i jakieś 700k przejechane, na A od ok 3 i jakieś 3k przejechane na C od 5 lat i jakieś 200k przejechane i nie uważam się za doświadczonego kierowcę. Owszem dużo jeżdżę zwłaszcza osobowym, niekiedy przekraczam dozwoloną prędkość (na autostradach), ale nie zachowuję się jak kretyn na drodze -> życie mam tylko jedno i wole je przeżyć jak najdłużej.
Moim zdaniem po przejechaniu tylu km na pewno jesteś doświadczonym kierowcą, przejechałeś pewnie tyle ponieważ masz taką pracę, ja takowej nie posiadamJa mogę śmiało stwierdzić iż nie jestem doświadczonym kierowcą tamten komentarz, który napisałem, chodziło po prostu o to, że w tym wieku mogę posiadać prawko, bo tamten osobnik nie umie zbytnio matematyki. Wesołych świąt i szerokiej drogi
![]()
podpis użytkownika
Fata viam invenient