Czytam te komentarze i mam wrażenie że większość z was ma IQ na poziomie mandarynki. Materiał pokazuje dziennikarke relacjonująca zamieszki, opis filmu że jakiś "k🤬iszon" i że szkoda ze jej nie zabili.
Poj🤬y jesteś? Do swojej matki też mówisz że to k🤬iszon tylko dlatego że jest kobietą?
I niby dlaczego szkoda ze jej nie zabili? Co złego zrobiła dziennikarka która relacjonuje sytuację?
Chciałeś chyba zabłysnąć a wyszło na to se jesteś jakimś stulejarzem który nienawidzi kobiet bo pewnie nigdy żadnej nie miałeś i jesteś na nie wk🤬iony.
Wiadomo, że nie można celować w górną część ciała, jednak zawsze jest ryzyko, że ręka może się omsknąć- szczególnie jak motłoch trudny do okiełznania i działa się pod presją
Wiesz ja slyszalem że twój rozum konczy sie na tym samym etapie co rozum gąbki do mycia naczyń, tyle staran tyle lat a dalej ta twoja lewacka propaganda nie potrafi przejść na innych, wez rozbieg i p🤬lnij tym deklem w sciane
Popieranie takich działań policji świadczy o waszym tutaj niedoj🤬iu mózgowym. Niczym się takie działanie służb nie różni od pacyfikacji Kopalni Wujek i strzelania do protestujących w grudniu 1970, ale komu ja to, k🤬a, tłumaczę.
Chyba przesadzasz, w 1970 walczono o pracę, o chleb, o wolność, tutaj walczą o legalne r🤬anie się w dupę. Różnica jest znacząca.
Popieranie takich działań policji świadczy o waszym tutaj niedoj🤬iu mózgowym. Niczym się takie działanie służb nie różni od pacyfikacji Kopalni Wujek i strzelania do protestujących w grudniu 1970, ale komu ja to, k🤬a, tłumaczę.
Do tych ktorzy nie mieszkaliw USA imigranci tam to porzyteczni ludzie cos jak polacy w UK, amerykanie nie pojda do pracy za mniej niz 20$/h wiec latynosi bo ich jest najwiecej biora sie za maloplatne prace i te najcierzsze ale jak to polak zawsze k🤬a mysli ze oni robia taki rozp🤬ol jak w europie...
Moim skromnym zdaniem, w art 19 międzynarodowego paktu praw obywatelskich mowi:
1. Każdy człowiek ma prawo do posiadania bez przeszkód własnych poglądów.
2. Każdy człowiek ma prawo do swobodnego wyrażania opinii; prawo to obejmuje swobodę poszukiwania, otrzymywania i rozpowszechniania wszelkich informacji i poglądów, bez względu na granice państwowe, ustnie, pismem lub drukiem, w postaci dzieła sztuki bądź w jakikolwiek inny sposób według własnego wyboru.
3. Realizacja praw przewidzianych w ustępie 2 niniejszego artykułu pociąga za sobą specjalne obowiązki i specjalną odpowiedzialność. Może ona w konsekwencji podlegać pewnym ograniczeniom, które powinny być jednak wyraźnie przewidziane przez ustawę i które są niezbędne w celu:
a) poszanowania praw i dobrego imienia innych;
b) ochrony bezpieczeństwa państwowego lub porządku publicznego albo zdrowia lub moralności publicznej.
On mówi o reporterce. Wg twojego toku myślenia, np za parę lat mogą strzelać do osób co mają nicka na sadoli który rozpoczyna się od literki "b" i ma avatara małpę.
Czytam te komentarze i mam wrażenie że większość z was ma IQ na poziomie mandarynki. Materiał pokazuje dziennikarke relacjonująca zamieszki, opis filmu że jakiś "k🤬iszon" i że szkoda ze jej nie zabili.
Poj🤬y jesteś? Do swojej matki też mówisz że to k🤬iszon tylko dlatego że jest kobietą?
I niby dlaczego szkoda ze jej nie zabili? Co złego zrobiła dziennikarka która relacjonuje sytuację?
Chciałeś chyba zabłysnąć a wyszło na to se jesteś jakimś stulejarzem który nienawidzi kobiet bo pewnie nigdy żadnej nie miałeś i jesteś na nie wk🤬iony.
Chyba przesadzasz, w 1970 walczono o pracę, o chleb, o wolność, tutaj walczą o legalne r🤬anie się w dupę. Różnica jest znacząca.
Walić z ostrej w lewaków
Właśnie.
a ) Ja mam prawo do oglądania normalnych związków a nie pedalskich,które brzydzą mnie najbardziej ze wszystkiego.
b) Zdrowe to u nich jest jedynie to że "zdrowo " się walą.-tyle w temacie zdrowia. Moralność każdy pojmuje inaczej.
Model rodziny: dwa pedzie i dziecko.