Brenneke produkuje amunicję niepenetrującą w której pociskiem jest plastelina, ale nie jest ona jakoś mocno rozpowszechniona:
@:
miotacz do kompletu
sa testy tej amunicji na żelatynie lub na ludziach?
A ta 9 x 18 była i tak dużo ciekawsza , produkowana raczej u nas , Jeśli pogrzebię w literaturze fachowej to zrobię skany i wrzucę . Przed 97 rokiem bodajże jeszcze wojsko i policja używało w Polsce takiej broni .
ty chyba nie znasz genezy tej historii co tam sie dzieje lewicowa babo mam nadzieje że ten twój c🤬ty załaduje cie do to torby nikt ci nie pomoże bo to twoje szambo
jak wezme kogoś z lepianki i tam mu psia karme i więcej niż u niego sie zarabia to wiadome że troche popracuje potem uświadomi sobie kretynko ze jest dymany w dupe przez ciebie i ciebie wyr🤬a boś go oszukała haha
jak ci wyp🤬olą ruskie w kosmos rodzine zjedzą reszte z tego co zostało wysrają i dadzą ci do jedzenia to wtedy mądrkuj idz tam gdzie możesz działać naprzykład do Indii Birmy hahahaha
Właśnie.
a ) Ja mam prawo do oglądania normalnych związków a nie pedalskich,które brzydzą mnie najbardziej ze wszystkiego.
b) Zdrowe to u nich jest jedynie to że "zdrowo " się walą.-tyle w temacie zdrowia. Moralność każdy pojmuje inaczej.
Model rodziny: dwa pedzie i dziecko.
A gdzie moje prawa? Jak powiem na ulicy "pedał" to będę winny jakiejś obelgi. Ja na to nic nie poradzę że dla mnie pedał to dalej pedał i taką chciałbym wyrażać swobodnie opinię-a nie mogę.
Słaby ten artykuł. Wg tego więźniowie najcięższych przestępstw mają takie same prawa jak ludzie, a te ścierwo powinno o chlebie i wodzie na granicy przetrwania odbywać swoją kare, a nie dieta 3000 kcal, wyznaniowa, wegańśka itp. Także nie kupuje tego artykułu. Jak by tęczowi się tak nie pucowali publicznie to by sobie każdy w zgodzie żył. Od dobrobytu się w głowach p🤬li.
Nie gangusy ściągnięte przez lewarów.
Wydaje mi się że chyba o to Ci chodzi:
Amunicja niepenetrująca(woreczkowa) w kalibrze 9mmMak.Po strzale plastikowy kapturek rozpada się i z lufy broni wylatuje woreczek z zatopionym w nim drobnym śrutem
A co jak nie chcą pracować ? Po za tym wiemy o prostestach dziś coś więcej. W c🤬j skrajnej lewicowej antify i Meksykanów. Podpalanie aut i małpia dewastacja. Więc niech policja ich roz🤬bie w mak.
Poj🤬o? Zniszczyć to robactwo do cna, zlikwidować wszystkie ślady lewicowych poglądow. Inaczej ta zaraza wróci.
Jakbyś miał opcję całkowitej anihilacji jakiejś zabójczej choroby, też byś trzymał próbki, bo może się przyda?
W latach 90-tych kolo z mojego osiedla chwalił się, że dostał takim w plecy od psów jak przed nimi sp🤬alał. Wyj🤬 się na glebę i go dorwali.
Ale nikt tego nie widział, więc c🤬j wie jak było.