Popieranie takich dzia艂a艅 policji 艣wiadczy o waszym tutaj niedoj馃がiu m贸zgowym. Niczym si臋 takie dzia艂anie s艂u偶b nie r贸偶ni od pacyfikacji Kopalni Wujek i strzelania do protestuj膮cych w grudniu 1970, ale komu ja to, k馃がa, t艂umacz臋.
Popieranie takich dzia艂a艅 policji 艣wiadczy o waszym tutaj niedoj馃がiu m贸zgowym. Niczym si臋 takie dzia艂anie s艂u偶b nie r贸偶ni od pacyfikacji Kopalni Wujek i strzelania do protestuj膮cych w grudniu 1970, ale komu ja to, k馃がa, t艂umacz臋.
podpis u偶ytkownika
Doskona艂y i nieomylny in偶ynier to taki, kt贸ry unika drobnych b艂臋d贸w na drodze do wielkiej katastrofy.Kilku lewak贸w trzeba zostawi膰 - 偶eby by艂o wiadomo jak by艂o - w zoo czy jako艣 podobnie w zamkni臋ciu
Do tych ktorzy nie mieszkaliw USA imigranci tam to porzyteczni ludzie cos jak polacy w UK, amerykanie nie pojda do pracy za mniej niz 20$/h wiec latynosi bo ich jest najwiecej biora sie za maloplatne prace i te najcierzsze ale jak to polak zawsze k馃がa mysli ze oni robia taki rozp馃がol jak w europie...
Chyba przesadzasz, w 1970 walczono o prac臋, o chleb, o wolno艣膰, tutaj walcz膮 o legalne r馃がanie si臋 w dup臋. R贸偶nica jest znacz膮ca.
O czym ty p馃がlisz?
Por贸wnujesz g贸rnik贸w walcz膮cy o wolno艣膰, wyzwolenie spod komunistycznego g贸wna do latynowskich gangus贸w?
Serio?