Obywatelskie zatrzymanie -policjantów związać i do aresztu w jakiejś piwnicy aby się skandal zrobił, bo ich Merc okłamuje ich jak Tfusk Polaków, a tego już nie ukryją.
Samochód skonfiskować i tak do skutku.
A tutaj kolczatki ustawiać i niech z buta wracają, a wtedy na skutek zwarcia samochód płonie...
Rozmarzyłem się...
Strefa nadgraniczna to jeżdżą. To jedynie dowód na ktetyństwo "obrońców granic" Bąkiewiczów i innych bandziorów na usługach konfy, oraz innych politycznych potfaszystowskich z🤬bów.
Jak zobaczyłem narrację tvnu i PO to nie wierzyłem.
Te k🤬y najpierw temat w ogóle ignorowały, jak już temat zrobił się zbyt głośny to wspólnie wymyślili jak ryć beret Polakom i jak zwykle nas skłócać.
otóż wg tych kurew PROBLEMU W OGÓLE NIE MA, problemem są tylko ci ludzie, zresztą nazwani przez nich bandytami, którzy bawią się w kontrole graniczne i rzekomo utrudniają pracę SG. Zresztą to wszystko nakręcili politycy PISu i ich bojówki jak to ryża k🤬a mówiła do kamer.
W tym całym materiale było zero wzmianki o tym, że jednak wwożenie uchodźców przez niemieckie służby zazwyczaj bez wiedzy naszych służb to jednak fakt, nie pokazali ani jednego nagrania od ludzi czy innych dziennikarzy co na prawdę się odp🤬la. NIC. Za to pokazali wypowiedzi ludzi z centrów miast przygranicznych, że oni przecież tutaj żadnego uchodźcy nie widzieli, nie wiedzą o co chodzi, jaki problem z uchodźcami. Sama manipulacja.
Pomyśleć, że te media typu tvn i onet potrafią tak sterować Polakami, że ci wychodzą na ulicę walczyć o "niezależność mediów", które robią im papkę z mózgów.
Nie po to nowy kanclerz niemiec przyjechał najpierw do Polski pewnie ryży mu powiedział, że jak oficjalnie przyjmą uchodźców to najbliższe wybory mają przegrane, a że niemcom jak najbardziej odpowiada taka ryża k🤬a jako premier Polski to dogadali się na taki sposób przerzucania uchodźców do Polski.
Miało być cicho i niewidocznie a tu jacyś Polacy sobie własne granice kontrolują.