To jakim k🤬a c🤬jem ich zaczynam widzieć na j🤬ej ulic od mniej więcej roku ? Nie wiem oczy mi się pop🤬liły ?
Pojade ci k🤬a do j🤬ego M1 i jebne fote że te k🤬y w 5 osób potrafią tam siedzieć.
To raczej ci, co siedzą tu na wizach pracowniczych. Nielegalni nie rzucają się w oczy, tylko jak najszybciej zap🤬lają do Niemiec.
Typowi imigranci na dorobku. 20 lat temu Polacy w UK, a 10 lat temu Rumuni potrafili w sześciu mieszkać w kawalerce, na piętrowych łóżkach. Odwiedziłem kiedyś takiego jednego, klimat jak w więzieniu.
Pobrałeś jakieś przypadkowe dane i mieszasz migrantów z turystami i wizami pracowniczymi. No i jeszcze Schengen (nie wiedziałem że Polska odpowiada za wizy do Europy osób które jadą tranzytem przez nasz kraj, np. do Francji albo Włoch)...
Obywatelskie zatrzymanie -policjantów związać i do aresztu w jakiejś piwnicy aby się skandal zrobił, bo ich Merc okłamuje ich jak Tfusk Polaków, a tego już nie ukryją.
Samochód skonfiskować i tak do skutku.
A tutaj kolczatki ustawiać i niech z buta wracają, a wtedy na skutek zwarcia samochód płonie...
Rozmarzyłem się...
hahaha Kopiuj/Wklej Serio?
Wiza do Polski, np. turystyczna jest na 90 dni i nie jest darmowa. Wszystkie kraje na świecie wydają wizy, nawet Korea Północna, odpłatnie. Wizę można przedłużyć, odpłatnie. ŻADNA WIZA NIE JEST DOŻYWOTNIO! Wie to każdy kto się starał o wizę chociaż raz w życiu, ty nie wiesz bo nigdy nie wyjeżdżałeś. Pobrałeś jakieś przypadkowe dane i mieszasz migrantów z turystami i wizami pracowniczymi. No i jeszcze Schengen (nie wiedziałem że Polska odpowiada za wizy do Europy osób które jadą tranzytem przez nasz kraj, np. do Francji albo Włoch)...
Nie wiem dlaczego tu siedzą i po co tu są zwisa mi to, od mniej więcej roku jest ich na tyle więcej że ich widać mają stąd do k🤬y nędzy wyp🤬alać c🤬j mnie boli gdzie.
I po co ta wrzuta o naszych ? Co to ma do rzeczy ?
Zresztą skąd w ogóle hipoteza że na dorobku ?
W środku dnia i siedzą k🤬a w galerii m1 i pracują to ciekawa ta ich praca.
Właśnie piszę "Upadlina" sam jesteś czopkiem w dupie Putina.
chciałbym zobaczyć jak wiążesz policjantów i konfiskujesz radiowóz, tylko musisz najpierw z piwnicy starych wyjść.
Sorry, źle zrozumiałem. Myślałem, że M1 to 1-pokojowe mieszkanie, a w środku pięciu imigrantów. Więc chodziło mi o to, że każdy imigrant na dorobku to dusigrosz. Też takim byłem przez pierwszy rok na Wyspach, przyznaję się uczciwie.
Co robią czarni w galerii handlowej, nie wiem, ale skoro ich stać i nie kradną, to mi nie przeszkadzają.
Bo pilnują niewłaściwej granicy. Niech wyp🤬alają na wschodnią zamiast urządzać pokazowe szopki na zachodniej. To ze wschodu wjechali ci migranci, których cofają nam Niemcy.
Dożyłem czasów, że trzeba będzie na polskiej ziemi strzelać do niemców w mundurach???