To nie ustawka, tylko pewnie j🤬e Monako. Tam jeżdżą te wszystkie obleśne bogate (ale nie aż tak jakby chcieli) dziady, które potrzebują się pokazać furą-premium i k🤬ą-premium. Jest nawet kanał na YT z pojebem, który stoi pod tymi hotelami 24/dobę i kręci to badziewie. To jego wstawka, bo zawsze daje ten sam podkład dźwiękowy i ostatnio algorytm go wybija. Tam się zjeżdża mafia, oligarchowie, politycy-emeryci i cała reszta ścieku. A oczywiście młode, wyzwolone panny feministycznie biorą klocki na klatę za euraski.
No pewnie masz rację, skoro tak o sobie myślisz 🤔
Wygląda zbyt porządnie. A nawet jeśli HIVa ma, to stać go też na opiekę zdrowotną, a obecne leki co prawda AIDS nie leczą, ale wstrzymują namnażanie wirusa do zera. Przez to nie ma objawów (co interesuje dziada), i nie ma możliwości zarażenia (co interesuje jego panieny).
Wybacz, ale każdy da się sprzedać. Jest to tylko kwestia ceny. Nawet święty z bajki (prawdziwi święci dostają ten tytuł za zapewnienie zysków kościołowi nie za dobroć) by sobie pomyślał: no to za trochę seksu (grzech) mogę nakarmić tyle sierot i uleczyć tylu chorych! Itp.
A różnica między tobą a babami jest taka że my mamy coś na sprzedaż co byś chciał, a ty nie. Łatwo być "honorny" jeśli nikt cię nie chce.
Ha ha. Ten dziad z filmu nie jest wcale obleśny, tylko stary. Nie wygląda też na takiego który by miał problemy z higieną itp. No i dlaczego coś co w życiu robiłam nie raz za darmo miałoby być problemem za pieniądze. Nie znaczy to że mam zamiar trudnić się owym zawodem, po prostu nie przesadzajmy z potępianiem go. No i oczywiście znacznie trudniej byłoby mnie do tego przekonać w porównaniu z np. pracownicą Biedronki która po 9.5h dziennie (wiadomo jak czas pracy liczą...) zaiwania myjąc podłogę i targając skrzynki z magazynu. Jest też coś takiego jak "małżeństwo" które jest w zasadzie długoterminowym kontraktem na ową usługę.
Ha ha. Jesteś wzorcowym członkiem społeczności Sadola.
Ten pomysł miałby pewną wadę: otóż po przejażdżce następnego dnia zawitałaby do ciebie policja, i zepsuła zabawę. Dzisiaj wszystkie sprzedawane samochody mają obowiązkowo przynajmniej jeden modem GSM — wiesz gdzie on jest i jak go odłączyć?
Poza tym, nie każdego interesują samochody. Mnie kiedyś gostek bajerował na to co ma : 64 rdzenie, 1/4 tera ECCowej pamięci, tyle a tyle lanów PCIe...