Whiltierna, nie jestem za bardzo wierzącym. Ale co kuźwa do rzekomej nagminnej pedofilii księży ma sama wiara...?
Kolejna debilka której się wydaje że cokolwiek powie nawet sam papież musi obowiązywać chrześcijan...?
Polecam poszperać w archiwum, jak byl artykuł o pedofilii wśród kleru, jak jeden z redaktorów udawał pedzia i umawiał się z księżmi , mega mocny. Przytaczał smsy od jakiegoś proboszcza , mniej więcej tak to brzmialo "dobra to przyjdę , tylko kup prezerwatywy , bo na parafii żadnych nie ma , poza tym mogę się spóźnić, bo rano odprawiam mszę"
Jedyna gazeta , która nie p🤬li się tak na prawdę z nikim
podpis użytkownika
"Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi"A tak z ciekawości - zna ktoś z Was, albo widział ofiarę księdza pedofila? Wśród moich znajomych nikt nie znał, nie słyszał, nie widział, a jedynym źródłem takich sensacji jest telewizja.
A tak z ciekawości - zna ktoś z Was, albo widział ofiarę księdza pedofila? Wśród moich znajomych nikt nie znał, nie słyszał, nie widział, a jedynym źródłem takich sensacji jest telewizja.
Nie mówię, że nie ma fałszywych księży (bo o takich, którzy mieli dzieci lub jawnie mieszkają z rodziną słyszałem), ale nigdy nie widziałem, nie słyszałem, nie znałem księdza, który byłby pedofilem. To jakiś mit?
podpis użytkownika
¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! YeehawA tak z ciekawości - zna ktoś z Was, albo widział ofiarę księdza pedofila? Wśród moich znajomych nikt nie znał, nie słyszał, nie widział, a jedynym źródłem takich sensacji jest telewizja.
Nie mówię, że nie ma fałszywych księży (bo o takich, którzy mieli dzieci lub jawnie mieszkają z rodziną słyszałem), ale nigdy nie widziałem, nie słyszałem, nie znałem księdza, który byłby pedofilem. To jakiś mit?
W Czechach to jarają na potęgę to co się dziwisz,że kościoły pozamykali?
podpis użytkownika
¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw
A teraz odpowiedz na moje pytanie.
podpis użytkownika
¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw