podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.@hsl
Książki książkami, rzeczywistość rzeczywistoscią.
Mógłbyś mi to wyjaśnić? Jak oszwabianie US ma wpływ na ceny usług? Bo o to chyba Ci chodziło...
@hsl
Powiem ci, że jesteś zaślepieńcem, który lubi sobie komplikować życie. Na temat urzedników, których nazywasz durnymi maszynkami nie masz żadnego pojęcia. Urząd skarbowy działa tak jak każdy zakład pracy. Są wymagania, cele, wyniki, przepisy których trzeba się trzymać. Są również błędy tak jak wszędzie, ale idiotyczne jest twierdzenie, że głównym celem urzędu jest niszczenie firm i szkodzenie podatnikom.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Debil i prymityw. Pewnie nakręcił lodów i teraz walczy z "komuną". Wiem coś o takich.
koniec swiata jestes jak maly dzieciak, ktoremu sie wmowilo, ze swiety mikolaj istnieje, a Ty w to wierzysz...
@androgenius
Gdyby celem urzedu było wyciśnięcie tyle hajsu ile się da to nie byłoby żadnych ulg podatkowych, a zaległości by się nie przedawniały.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.