To niech się p🤬da drogowa, najpierw nauczy jeździć, bo jak widać stanowi zagrożenie dla siebie i dla innych.
Zanim widziałem ten filmik byłem w stanie bronić chłopa ale po obejrzeniu filmiku już go bronić nie będę ....
Jak można jechać 150 metrów z mielacymi kołami i nie odpuścić ( przecież ten drugi był od początku 3 razy dalej niż ten cymbał w samochodzie całkiem przypadkowej marki ) , fizyki nie oszukasz - w końcu go wystrzeliło bokiem i się wmontował w sebixów i karyny.
Ale tak czy srak główna wina organizatora, żadnych barier energochłonnych, ludzie stoją jak 40 lat temu na WRC, no k🤬a ciężko było postawić dwa rzędy betoniaków po każdej stronie .... Koszt może ze 35-40 tysięcy netto i byłoby po problemie, w tym przypadku najwyżej 2-3 osoby by lekko poturbowało a tak będą 2-3 trupy, tyle samo kalek i dziecięć mniejszych bądź większych uszczerbków na zdrowiu... Ktoś za to teraz musi beknąć i zapłacić .,.. Dla mnie organizator jest tutaj w 90% winny ( 10% ten jełop z tego zielonego bolidu dla małych pindoli ). Jak wypuszczasz 400-500-600-700 lub lepiej konne auta z randkowymi kierowcami na tor wyścigowy musisz brać pod uwagę to że nie umieją jeździć tym co posiadają i zabezpieczenie osób postronnych powinno być priorytetem ( już se dołóż 10 złotych do tego biletu ale o to zadbaj ) a nie jak tu nic nie zrobić ciach światełka spiker z głośnika ludzie wzdłuż toru po taniości, biletu po dwie stówki i cały hajs e kieszeń wepchnąć - tak miało być a będzie teraz kopanina w sądzie wyroki, gigantyczne odszkodowania, dożywotnie renty, świadczenia .... Miał być łatwy hajs a będą długi na 4 pokolenia do przodu .....