Ciekawe czy wiedział, że w tym bmw jest taka funkcja jak launch control, dla właśnie takich debili, którzy nie umieja ruszyć z miejsca...
Z takim startem, to on by nawet z polonezem przegrał. Zamiast sprawie wystartować, to on tylko gume palił...
Nawet słychać było jak dusi go na obrotach a co do tył napęd sam mam fakt jest gorszy od 4x4 ale przy większej wprawie po za zima wszystko można ogarnąć
Ogólnie to tu się ścigał ojciec z synem, syn w zielonym oczywiście, z tego co słyszałem to miał możliwość odcinania przedniego napędu i chyba tak właśnie zrobił, nie wiem po co, ale mu nie wyszło, barierki były takie jak na dożynkach, a ci to tam stali, byli daleko daleko poza barierkami, jedynie ich dzieliła taśma, więc też podziwiam że tak stało tyle ludzi tymbardziej z dziećmi... Ojciec z dzieckiem 5 letnim dostał i nie fajnie się na to patrzyło jak ich opatrywali.
Pierwsza sprawa organizator powinien trafic za kratki - co to za zabezpieczenie takiej imprezy? Barierka jak na festynie rodzinnym , jeszcze brakuje naj🤬ych Stróżów w koszulkach odblaskowych .