Naprawdę potrzebujesz takiego bodźca by mieć poczucie własnej wartości? ja jestem już dumny z naszej historii i będę jeszcze bardziej dumny jak niemcy będą się jarać, że jakiś polak powiedział dobrze o jakimś ich rodaku, a nie odwrotnie, czyli tak jak napisałeś, bo niestety potwierdziłeś tylko polskie zakompleksienie i brak dumy narodowej, jaranie się tym, że ktoś nas pochwalił i robienie wszystkiego tak by przypodobać się zachodowi czy to na szczeblu obywateli czy to na szczeblu polityki zagranicznej
@Ja-ah-qu-ub-el
Przerysowań? Przecież takie brednie sugerujesz. Jak jesteś taki, k***a, rewolucjonista to zrób coś w sensie politycznym. Tylko pamiętaj, że jak będziesz pie**olił takie głupoty publicznie (bo internet wszystko przełknie) to najprawdopodobniej spędzisz ferie w psychuszce i wcale nie dlatego, że masz rację, tylko dlatego że masz nasrane w czapie. Podobnie jak jeden bohater narodowy z mojego miasta Daniel S., syn radnego z PiS, który organizował pod "Kolumną Zwycięstwa" (poradziecki pomnik) grilla i patriotyczne koncerty hip-hopowe. Chciał obciąć gwiazdę ze szczytu pomnika i malował na nim hasła "Tu jest Polska" i sybol Polski Walczącej. Zasłynął również szaleńczą obroną krzyża pod pałacem prezydenckim, reprezentując moje miasto w dyscyplinie zwanej oszołomią. Wspomniany bohater pomimo ewidentnych problemów z głową nie trafił na obserwację, bo ważny tatuś najprawdopodobniej zadziałał. Mam nadzieję, że podobnie jak Daniel i słynny Staruch masz kogoś kto cię odratuje przed redżymem Tuska.