Teraz negujesz takie zachowanie, ale zobaczysz za par臋 lat 偶e ta plaga zaleje a hetero b臋d膮 mniejszo艣ci膮.
A stwierdzenie 偶e dzi臋ki temu masz wi臋cej lasek do r馃がania jest 艣mieszne, nie wiem na czym opierasz t膮 my艣l, ale zapomnia艂e艣 o lesbijkach kt贸re r贸wnowa偶膮 te proporcje. Gdybym to ja mia艂 m艂otek w r臋ce najpierw ty by艣 dosta艂 a potem ta ciota kt贸ra nie by艂aby w stanie si臋 obroni膰 ani uciec![]()
podpis u偶ytkownika
Zaj馃がby艣 m艂otkiem tego kt贸ry stwarza zagro偶enie dla ciebie i jest konkurencj膮. Nie mam kompleks贸w na tym punkcie, po prostu moje przekonania wykluczaj膮 istnienie peda艂贸w. Ty widz臋 jeste艣 jak najbardziej za nimi czyli popierasz ich istnienie co stawia cie na r贸wni z nim i jeste艣 tak samo do odstrza艂u bo przyczyniasz si臋 do rozprzestrzeniania tej plagi.
Samo stwierdzenie 偶e jestem jednostk膮 s艂absz膮 bo przeciwstawiam si臋 modzie na peda艂a jest 艣mieszne. Co do nienawi艣ci? Mam sobie tyle samo nienawi艣ci co mi艂o艣ci, z t膮 r贸偶nic膮 偶e na 艣wiecie jest wi臋cej rzeczy kt贸rych nienawidz臋 ni偶 kochamZreszt膮 mam przeczucie 偶e jeste艣 kryptopeda艂em obro艅c膮 mniejszo艣ci. Teraz negujesz takie zachowanie, ale zobaczysz za par臋 lat 偶e ta plaga zaleje a hetero b臋d膮 mniejszo艣ci膮.
A stwierdzenie 偶e dzi臋ki temu masz wi臋cej lasek do r馃がania jest 艣mieszne, nie wiem na czym opierasz t膮 my艣l, ale zapomnia艂e艣 o lesbijkach kt贸re r贸wnowa偶膮 te proporcje. Gdybym to ja mia艂 m艂otek w r臋ce najpierw ty by艣 dosta艂 a potem ta ciota kt贸ra nie by艂aby w stanie si臋 obroni膰 ani uciec![]()