kowalik jestes p馃がlniety?? nie rozumiesz o co chodzi, chodzi tu o to ze z czasem dzieki takim ludziom jak kowalik pederastom pozwoli sie na wszystko i ja mam sie na to zgadzac. Nie Dziekuje;)
Ale mnie wk馃がiaj膮 tacy "ludzie".. Mam ochote ci zaj馃が w twoj膮 g艂upi膮 morde. Ja jestem obro艅c膮 mniejszo艣ci bo jestem hetero i nie musze tego na si艂e nikomu udowadnia膰 ( chyba masz jaki艣 kompleks kt贸ry probujesz ukryc poprzez swoje zachowanie). Pewnie sam wchodzisz na strony gejowskie nie akceptuj膮c tego, dlatego tyle w tobie frustracji. No ale na szcz臋艣cie tacy jak ty istniej膮 tylko w internecie.
To sk膮d jeste艣 szeryfie? Zaj馃が to mo偶esz barana w 艣ciana cymbale. Jedyn膮 wasz膮 obron膮 jest nazwanie kogo艣 homofobem lub stwierdzenie 偶e jest kryptopeda艂em. Czy ty jeste艣 tak g艂upi 偶e nie rozumiesz tego 偶e ta nienawi艣膰 i brak akceptacji i tolerancji wywodzi si臋 z przekona艅 kt贸re sam stworzy艂em na obraz swojego idealnego 艣wiata?
podpis u偶ytkownika
Czy ty jeste艣 tak g艂upi 偶e nie rozumiesz tego 偶e ta nienawi艣膰 i brak akceptacji i tolerancji wywodzi si臋 z przekona艅 kt贸re sam stworzy艂em na obraz swojego idealnego 艣wiata?.
Stary, ale gdzie problem? Wyp馃がalaj do Iranu, gdzie 偶yj膮 Tobie podobni. 艢wiat XXI wieku, ten cywilizowany zostaw tej innym, nierozumiej膮cym, 偶e trzeba gnoi膰 i nienawidzi膰 bez powodu.