Stary, ale gdzie problem? Wyp馃がalaj do Iranu, gdzie 偶yj膮 Tobie podobni. 艢wiat XXI wieku, ten cywilizowany zostaw tej innym, nierozumiej膮cym, 偶e trzeba gnoi膰 i nienawidzi膰 bez powodu.
Za jaki艣 czas tacy jak Ty b臋d膮 tam samo zaciekle bronili pedofilii, a wtedy ju偶 nie b臋d臋 wylewa艂 swojego gniewu w internecie ale benzyne w waszych domach aby spali膰 zaraz臋 w gnie藕dzie zanim wype艂znie
podpis u偶ytkownika
Widz臋, 偶e ci臋 ostro kr臋ci prowokowanie w taki spos贸b. Brandzlujesz si臋 czytaj膮c te posty czy jak? Poniewa偶 nie cierpi臋 peda艂贸w, a jeszcze gorzej kryptopeda艂贸w, to powiem kr贸tko:
prowokowa膰 to trzeba umie膰. Ty zaledwie robisz z siebie w tej dyskusji mniejszego kretyna ni偶 naprawd臋 jeste艣.
po tylu wyk艂adach ka偶demu my艣l膮cemu cz艂owiekowi (normalnemu) dosz艂o by co艣 do mak贸wki ale Ty tak si臋 uczepi艂e艣 tego, i偶 bronienie p馃がlonego pedalstwa jest czym艣 normalnym i naturalnym, 偶e nie ma p馃がlonej mo偶liwo艣ci by艣 nie siedzia艂 z c馃がjem w dupie.
podpis u偶ytkownika
No nie mam si艂y si臋 z tob膮 ch艂opie szarpa膰, naprawd臋.
Nazywanie mnie kryptopeda艂em bo otwarcie m贸wi臋 o nienawi艣ci do nich przez co jestem nazywany homofobem (nie rozumiem tej nazwy skoro fobia to l臋k przed czym艣 a to jest czysta nienawi艣膰 ale dobra), jest tylko i wy艂膮cznie kolejn膮 form膮 zd艂awienia nienawi艣ci, czyli je艣li ty m贸wisz 偶e otwarta nienawi艣膰 do homoseksualist贸w jest kryptopedalstwem to jest to nic innego jak nowy spos贸b obrony, czyli - ja nie mog臋 powiedzie膰 偶e "艢mier膰 Peda艂om, Nienawidz臋" bo zostan臋 uznany za kryptogeja, a nie chc膮c za takiego uznany powinienem nie ujawnia膰 swojej niech臋ci, k馃がa ma膰 facet we藕 otw贸rz oczy, nie rozumiesz 偶e sama nazwa "kryptopeda艂" to kolejna garda homos贸w?..
podpis u偶ytkownika
Co to jest czysta nienawi艣膰?
Wczoraj si臋 pop艂aka艂em przy mojej kobiecie, po k艂贸tni kt贸ra prawie zako艅czy艂a nasz 1,5 roczny zwi膮zek. to czyni mnie peda艂em ciot膮 czy gejem?