Ten kto obraża homoseksualistów jest kryptopedałem molestowanym przez księży.
Homoseksualistów nie toleruję od kiedy poznałem co to seks. Nigdy nie zaakceptuję pedałów i nigdy nie spojrzę na nich jak na człowieka, to zaraza, to plaga j🤬a która wyszła z podziemi i stała się modna, propagowanie związków homo i przekonywanie że to "jest OK" jest mylne, błędne i krócej mówiąc poj🤬e. To trzeba tępić, gnoić i poniżać żeby wiedzieli że nigdy nie będą akceptowani przez społeczeństwo, przeciwstawianie się prawom natury nigdy nie powinno być dobrze traktowane.
podpis użytkownika
A widzisz. A mi koleś wisi koło nosa, mało tego - zmniejsza konkurencję, bo mam przez takich więcej lasek do r🤬ania. To nawet nie jest facet, bo nie ma w sobie tego typowego, męskiego pierwiastka, który każdy z nas może zaobserwować na co dzień.
Jednak gdybym miał do wyboru zaj🤬 młotkiem jego lub ciebie, wybrałbym ciebie. Nie przypuszczam, by ten pedał w swoim życiu kogoś nienawidził lub myślał, by kogoś upokorzyć lub gnoić. Ty za to tak. Jesteś więc jednostką słabszą, bo z kompleksami i pełną nienawiści. Po c🤬j ma coś takiego jak ty po ziemi biegać? By gnoić, nienawidzić i kogokolwiek poniżać? Bez sensu.
Z dwojga złego zaj🤬bym młotkiem ciebie.