Po pierwsze to jakas zasuszona komosa, zioło nie jest takie sypkie, chyba ze gdzies jakiejs samosieji nazbierał i c🤬jowo ususzył.
Po drugie zrobił dobrze, zioło zniszczyło zyciu wielu osobom. Lepiiej sobie wieczorem walnać 200 gram owocowej nalewki 35%, niz palic to gówno które ryje beret.
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...Po drugie zrobił dobrze, zioło zniszczyło zyciu wielu osobom. Lepiiej sobie wieczorem walnać 200 gram owocowej nalewki 35%, niz palic to gówno które ryje beret.
Zwykła wisniówka ze sklepu, jak ktos nie potrafi zrobic własnej 60-70%. Zdrowsze niz cpanie marychy gdzie wypalisz lufe i siedzisz otumaniony.
Te twoje dwie wypowiedzi świetnie określają jakim jesteś typem człowieka.
Myślałem że jesteś trolem, a wychodzi na to że z🤬bem alkoholikiem.
Pewnie codziennie po pracy męczysz bułę kierowcy służbowego Transita, żeby stanął pod sklepem bo chcesz kupić 200 lubelskiej.
Znam ja takich jak wy hipokrytów, co walą wódę i mlaszczą jaka smaczniutka, ale gdy usłyszą hasło marihuaen to dostają spazmów oburzenia żeby w ten sposób usprawiedliwić przed samym sobą swój własny problem z alkoholem.
Bo przecież "inni mają jeszcze gorzej" jak śpiewał kazik.
Te twoje dwie wypowiedzi świetnie określają jakim jesteś typem człowieka.
Myślałem że jesteś trolem, a wychodzi na to że z🤬bem alkoholikiem.
Pewnie codziennie po pracy męczysz bułę kierowcy służbowego Transita, żeby stanął pod sklepem bo chcesz kupić 200 lubelskiej.
Znam ja takich jak wy hipokrytów, co walą wódę i mlaszczą jaka smaczniutka, ale gdy usłyszą hasło marihuaen to dostają spazmów oburzenia żeby w ten sposób usprawiedliwić przed samym sobą swój własny problem z alkoholem.
Bo przecież "inni mają jeszcze gorzej" jak śpiewał kazik.
A ja powiem tak: Ci co uważają że zielsko jest ok są z Koalicji Obywatelskiej(To by się zgadzało, tolerancja, miłość inaczej - LGBTRTVAGD, edukacja seksualna(m. in tolerancja dwóch panów) w szkołach podstawowych, bub, humor, Wołoszczyzna, kolorowa i multikulturowa Europa i wiele innych wykolejeń) a ci co alkohol z PiS-u(Ciemnogrody, tradycje rodzinne, zwiększanie płac minimalnych, 500+, 13-stki, minimalne bezrobocie, zwalczanie korupcji sędziów) To moje zdanie a jak komuś się nie podoba to albo jest za Konfederacją, albo jest bezstronny albo Pal mu w dupę do nabicia(bo c🤬j byłby przyjemnością) bo jest za KO
Po drugie zrobił dobrze, zioło zniszczyło zyciu wielu osobom. Lepiiej sobie wieczorem walnać 200 gram owocowej nalewki 35%, niz palic to gówno które ryje beret.
To ze jak ci zaproponuje by kolega zapiał cie w dupę zamiast masz r🤬ać zwłoki, nie czyni ze mnie pederasty. Po prostu doradzam mniejsze zło.
To są właśnie wasze teksty...
"lepiej p🤬lnąć sobie 200 wieczorem", "mniejsze zło" itp, itd.
Ciekawe że zawsze słyszę je od gości którym zdarza się przez tydzień nie przychodzić do pracy, ponieważ byli akurat w zupełnie nie rozp🤬alającym życia ciągu alkoholowym.
Nie cpaj tyle, na początku jest miło, potem będziesz popalal codziennie, zaczna się problemy, nie będziesz miał kasy, zaczniesz wynosić rzeczy, zrobia się dlugi a moze nawet zaczniesz się prostytuowac za skręta.