Poroniony płód , jak wpisałem twoje współżędne w google to na 1wszej stronie wyskoczył mi portal dla pedałów (geji) z profilem kogoś o tych samych współżędnych... chyba się wydało co?
Zgadzam się, mój chłopak dużo ćwiczył na siłowni i co prawda, ciało ma ładnie wyrzezbione, ale co z tego jak po wejściu na 4 pietro miał zadyszkę, a podnoszenia ciężarów coś go w plecach boli? Przed napastnikiem też by się nie obronił, bo mięśnie to nic jak nie ma się umiejętnosci...Przerzucił się na boks i jest bardziej zadowolony, bo chociaż jak go ktoś napadnie to jakoś umiejętnie będzie się bronił...chyba...![]()
Obrazek
to moze na silownie chodzil ale pogadac?,w sumie znam kolesia,ja cwicze dluzej od niego i to sporo ale on jest niewiele wiekszy odemnie tylko ze z ta roznicą ze typ od samego stania poci sie jak knur,wazy wiecej o jakies 20 kg i twardo przed kazdym sie napina...twoj chlopak tez pewnie taki "koksu" co? wiecej tluszczu niz miesni ale h🤬j tam
Ale nie dlatego odpisuję na Twoj komentarz. Odpisuję bo już nie mogę znieść, jak po raz milionowy ktoś napisał "c🤬j", przes "h". No jak można być tak niereformowalnym? Przecież to słowo przetacza się na forum bez przerwy! C🤬j to c🤬j i C🤬J!
Właśnie nie więcej tłuszczu niż mięśni, napisałam przecież, że jest wyrzezbiony i się nigdy nie koksował, prawda? No no, mamy widzę problemy z czytaniem ze zrozumieniem ...
podpis użytkownika
Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Kulturystyka to nie sport to styl życia. Specjalne diety, odżywki i każdy dzień to kilka godzin ćwiczeń.
Nie wiesz co to alkohol...