Hehe Wasze 'prawa' dla niewolników gówno znaczą dla twardo stąpających po ziemi. Wy słabi ludzie musicie się nagrywać, polegać na władzy narzuconej z góry i podp🤬lać się wzajemnie na policję bo jesteście zbyt słabi i zbyt głupi aby samemu rozwiązywać problemy i być odpowiedzialnym za swoje czyny. Po to Wam ubezpieczenia, sądy, zakazy i nakazy.
@Shaolin_Majster
Już dobrze, nic się nie dzieje, spokojnie, możesz zostać w swojej piwnicy, nie musisz wychodzić i brać życia za mordę, ja zrobię to za Ciebie
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!On sobie tego nie zyczy bo jest zakaz, p🤬lony spoleczniak. 30 lat temu sie palilo w autobusach i pociagach i wtedy pewnie sam jaral w przedziale. Zyj i daj zyc, dziadzie.
Ja nie palę i mam w kieszeni więcej od ciebie o 5-6 tyś rocznie. Starcza na dobre wakacje.
Gdybyśmy nie żyli w kraju niewolników, co słusznie zauważyłeś, to zwyczajnie byś dostał kulkę w łeb jakbyś mnie tylko w jakikolwiek sposób zaatakował, także skomlej dalej, niecywilizowana małpo, chcesz mieć problemy, to zachowuj się jak szympans w cywilizowanym społeczeństwie Tak czy siak, skończysz jak przegryw.
Ale i tak prawda jest taka, że gówno byś zrobił. Kundel który głośno szczeka w necie, a nie gryzie.
Hehe marzyć każdy ma prawo ale w realu to byś ty wylądował na złomie kopytami do góry
On sobie tego nie zyczy bo jest zakaz, p🤬lony spoleczniak. 30 lat temu sie palilo w autobusach i pociagach i wtedy pewnie sam jaral w przedziale. Zyj i daj zyc, dziadzie.
On sobie tego nie zyczy bo jest zakaz, p🤬lony spoleczniak. 30 lat temu sie palilo w autobusach i pociagach i wtedy pewnie sam jaral w przedziale. Zyj i daj zyc, dziadzie.
Ja sam NIENAWIDZĘ dymu papierosów, wyczuwam z kilometra. Ci którzy piszą, bez względu jak gościu się zachowuje i wygląda, że go poj🤬o, rozumiem że nie mieliby problemu z tym, że ten gościu by sobie nasrał w tym samym miejscu gdzie ta kobieta paliła. Jakby mu uwagę zwróciła to co? Ona by była poj🤬a ?
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!