Co za zyebany patus... dbający o zdrowie lump z jednym zębem na przodzie 😡
P.S.
ROBIĆ zdjęcia wolno zawsze i każdemu. Zaś nie wolno ich upubliczniać bez zgody uwiecznionego na tym zdjęciu.
Nie masz j🤬ego prawa robic mi zdjęcia jeśli to zobaczę bo cholera wie do czego będziesz używała mojego oblicza... tak więc wolno Ci, jeśli zrobisz to z nienacka. Zrób to na moich oczach i twój smartfonik wyląduje na złomie.
Dziad jest chory psychicznie. Niemożliwe, żeby zdrowy na umyśle człowiek był takim sk🤬olem...😵💫
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:Co za zyebany patus... dbający o zdrowie lump z jednym zębem na przodzie 😡
P.S.
ROBIĆ zdjęcia wolno zawsze i każdemu. Zaś nie wolno ich upubliczniać bez zgody uwiecznionego na tym zdjęciu.
Nie masz j🤬ego prawa robic mi zdjęcia jeśli to zobaczę bo cholera wie do czego będziesz używała mojego oblicza... tak więc wolno Ci, jeśli zrobisz to z nienacka. Zrób to na moich oczach i twój smartfonik wyląduje na złomie.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!On sobie tego nie zyczy bo jest zakaz, p🤬lony spoleczniak. 30 lat temu sie palilo w autobusach i pociagach i wtedy pewnie sam jaral w przedziale. Zyj i daj zyc, dziadzie.