Wolno je upubliczniać ale nie bez zamazania twarzy, chyba, że nagrywany był "tłem" nagrania. Np. nagrywa się przejeżdżające auto bo fajne i ludzie idą w tle po chodniku, albo nagrywa się czy robi zdjęcia dajmy na to jakiegoś budynku i są ludzie... na... na chodzniku... przed nim. Wtedy nie trzeba zamazywać. Jak się nagrywa takiego napastnika bezpośrednio czy kogokolwiek innego z jakiego kolwiek powodu i jest ewidędnie fokusem nagrania, to trzeba zamazać. Znaczy można nie zamazać lol, ale może pozwać i na 100% wygra.
Każdy ma prawo w miejscu publicznym nagrywać wszystko i wszystkich bez niczyjej zgody, to nie koncert rzyczeń, twoje widzimisie gówno znaczy. Zrób jak mówisz to będziesz miał sprawę, chory psychicznie człowieku.
Hehe Wasze 'prawa' dla niewolników gówno znaczą dla twardo stąpających po ziemi. Wy słabi ludzie musicie się nagrywać, polegać na władzy narzuconej z góry i podp🤬lać się wzajemnie na policję bo jesteście zbyt słabi i zbyt głupi aby samemu rozwiązywać problemy i być odpowiedzialnym za swoje czyny. Po to Wam ubezpieczenia, sądy, zakazy i nakazy.
@Shaolin_Majster
Już dobrze, nic się nie dzieje, spokojnie, możesz zostać w swojej piwnicy, nie musisz wychodzić i brać życia za mordę, ja zrobię to za Ciebie
On sobie tego nie zyczy bo jest zakaz, p🤬lony spoleczniak. 30 lat temu sie palilo w autobusach i pociagach i wtedy pewnie sam jaral w przedziale. Zyj i daj zyc, dziadzie.
No jak Ciebie nie stać to nie pal a od tych co palą za swoje a nie za twoje to się odczep. Nie przeklnę bo bana znowu dostanę.
Tak czy inaczej nie palisz i co, jeździsz Ferrari?
Więc zamknij dupę.
A ja palę i nikogo nie oceniam, czy to robol po zmianie czy nie.
Wolny wybór.
Faktycznie, jeśli zdarza mi się zapalić w miejscu publicznym, zdecydowanie odchodzę od ludzi, by im nie dmuchać.
No jak Ciebie nie stać to nie pal a od tych co palą za swoje a nie za twoje to się odczep. Nie przeklnę bo bana znowu dostanę.
Tak czy inaczej nie palisz i co, jeździsz Ferrari?
Więc zamknij dupę.
Nie masz j🤬ego prawa robic mi zdjęcia jeśli to zobaczę bo cholera wie do czego będziesz używała mojego oblicza... tak więc wolno Ci, jeśli zrobisz to z nienacka. Zrób to na moich oczach i twój smartfonik wyląduje na złomie.