nie posikaj się. Wyjdź do kibiców i im powiedz, że są bydłem. Będziesz bił rekordy , gwarantuje ci to![]()
To powiedz mi, skąd wiesz kto jest kibicem a kto nie jest ? Znasz każdego forumowicza z osobna, żeby mówić kto się zna a kto nie? Ja jestem kibicem Lecha i jeżdżę (nie na każde ale często) na mecze wyjadowe jak i te w Poznaniu i mam odmienne zdanie niż Twoje. Nic nie usprawiedliwia chuliganów robiących rozpiździaj na stadionach i na mieście. NIC.
po raz kolejny ktoś to pisze a nie odpowiada na pytanie.
JAK CZĘSTO ZDARZAJĄ SIĘ TAKIE SYTUACJE?
99% takich awantur ma miejsce z dala od miast. Jedyne kiedy może dojść do jakiś tam walk na mieście to przy okazji meczów derbowych.
Jedyne kiedy może dojść do jakiś tam walk na mieście to przy okazji meczów derbowych.
Jedyne kiedy może dojść do jakiś tam walk na mieście to przy okazji meczów derbowych.
Hahahahahahahahahahahahaha. No to doj🤬eś jak łysy warkoczami. Jak jeździsz na wyjazdy Lecha to tym bardziej powineneś wiedzieć jak się ma sytuacja nad którą tutaj dyskutujemy.
Pewnie tego nie ogarniesz, ale na wyjazdy jeżdżę sam lub ze znajomymi, samochodem i kupuję bilet gdzieś w sektorach dla gospodarzy. Nie jestem taki poj🤬y, żeby pchać się pociągiem wprost do klatki z bandą często podpitych kiboli. Pewnie zrujnuje to Twój światopogląd ale tak też można kibicować. I żebyś głupot nie p🤬lił, nie siedzę schowany w kącie, tylko mam szalik na szyi i ciesze się z każdego zdobytego gola. Nigdy nikt mi z tego powodu nie groził pobiciem ani nie obrażał.
No już nie gadaj. Sam jestem kibicem piłkarskim. Chodze na naszą ligę (Ruch), zdarzają się mecze wyjazdowe. Ogólnie to policja wróg nr. jeden. A prawda leży po środku. Psiarnia nie jest świeta. Ma swoje za uszami. A prowokacje z ich strony są na porządku dziennym. Myślą że jak mundurowi to sk🤬ielom już wszystko wolno. A często w interwencyjnych oddziałach robią ćwierćmózgi, w domu im nie idzie to się na kibicach wyżywają.
A największe zdanie na ten temat mają właśnie zwykli, szarzy ludzie. P🤬leni sędziowie. Siedzi jeden z drugim w domciu, obejrzy Fakty, przeczyta Super Expres i juz k🤬a jest największy mądrala. A na meczu był za komuny albo wogóle.
Nie bronie tutaj tych kibiców, ale też bym ich nie osądzał bo policja swoimi działaniami od lat pracuje na swój zasrany wizerunek.
A jeszcze sprawa kiboli. Kiedyś były jęki że są burdy na stadionach. Płacz i lament o bandytach na stadionach. To kiedy od jakiegoś czasu burdy wybuchają epizodycznie (tyle samo co na zachodzie..wlochy, anglia...tak tak, tam tez...) dalej płacz.
Jak chłopaki przenieśli się na łąki i do lasów to też źle.
Media szukają p🤬lonej sensacji i wciąż im będzie źle.
Bokserzy leją się na ringach i im płacą a telewizja to pokazuje i jest dobrze, jak kibole sie leją w lasach na ustawkach to źle a niby czemy k🤬a źle skoro tego chcą? Można by dyskutować... ale jak jeden z drugim nie macie pojęcia to chamujcie swoje osądy i wyroki.
Pozdrawiam.
I żebyś głupot nie p🤬lił, nie siedzę schowany w kącie, tylko mam szalik na szyi i ciesze się z każdego zdobytego gola. Nigdy nikt mi z tego powodu nie groził pobiciem ani nie obrażał.
podpis użytkownika
Pewnie tego nie ogarniesz, ale na wyjazdy jeżdżę sam lub ze znajomymi, samochodem i kupuję bilet gdzieś w sektorach dla gospodarzy. Nie jestem taki poj🤬y, żeby pchać się pociągiem wprost do klatki z bandą często podpitych kiboli. Pewnie zrujnuje to Twój światopogląd ale tak też można kibicować. I żebyś głupot nie p🤬lił, nie siedzę schowany w kącie, tylko mam szalik na szyi i ciesze się z każdego zdobytego gola. Nigdy nikt mi z tego powodu nie groził pobiciem ani nie obrażał.
podpis użytkownika
wolnyateista.pl/index.phppodpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.podpis użytkownika
Hahahahahahahahahahahaahha. I siedzisz w szaliku Lecha gdzies na sektorach gospodarzy a auto parkujesz na parkingach kibicow gospodarzy. Dobra, weż skończ bo sam sobie strzelasz samobóje hehehehehe. Jesteś pan super kibic. Szacuneczek.
ps. takie bajki to dzieciom na dobranoc :]
ps.2. Chyba ze jezdzisz na Hattricku hahaha.
Ja przynajmniej siedzę i kibicuję,
rozruby
DERBY ŁODZI DLA WIDZEWA!
podpis użytkownika
kibicujesz na siedząco?pewnie ze słonecznikiem i colą!
Wcale się nie dziwie, że nie pozwalają ci siedzieć razem z lechem i musisz trolić na sektorach przeciwnika.
Następnym razem zamiast biletu i słonecznika kup sobie słownik ortograficzny!
Obrazek
Zawsze mnie rozp🤬ala ten tekst, szukasz kolegów i chcesz tym sposobem zebrać swoją grupę bydła, które chcą być kumatymi i przystaną do ciebie. Niestety, twoja stara nie przyzna ci racji bo nie jest kumata, ale często kumka, kum kum.
A ja nie kumkam i nie przyznam ci racji również, wyp🤬alaj do stawu.
podpis użytkownika