Ogólnie mam pytanie. Po co w takim razie nap🤬lacie się na stadionie? Przecież to pociąga za sobą konsekwencje takie jak aresztowania, bicie, grzywny, odsiadka. Czy jesteście kibole aż takimi tępakami żeby nie skumać że akcja równa się reakcja?
Trzeba przecież być psychopatą żeby tak postępować. A kto to jest psychopata możecie znaleźć choćby na Wiki.
Generalnie też chadzam na mecze ale nie po to żeby dostać w ryj a tym bardziej rzucać się na kogoś z kim nie mam szans - policja itp.
Kurde - widziałem wielokrotnie kiboli błagających o litość kiedy zostali odcięci od swoich, srających w gacie, płaczących i dzwoniących do mamy.
Litości - nie osmieszajcie się.
Pisze to do wszystkich KIBOLI a nie prawdziwych kibiców.. np polonii![]()
Zapraszam do mnie, właśnie dzisiaj doszedł mój buzdygan, mogę cię nim bić w zęby ile tylko chcesz, poczujesz, żeżyjesz, zapraszam do Łodzi, miejsce spotkań wyznaczymy wspólnie i odpwoiednią opłatę ustalimy na miejscu.
Zapraszam do mnie, właśnie dzisiaj doszedł mój buzdygan, mogę cię nim bić w zęby ile tylko chcesz, poczujesz, żeżyjesz, zapraszam do Łodzi, miejsce spotkań wyznaczymy wspólnie i odpwoiednią opłatę ustalimy na miejscu.
podpis użytkownika
wolnyateista.pl/index.phppodpis użytkownika
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.a je*any pies od razu broń wyciągnął!
ciekawe czy gdybym ja dostał w ryj (na meczu) a pracował np w urzędzie miasta, ktoś by dostał zarzut napaści na urzędnika państwowego... żenada
po godzinach nikt nie jest super-obywatelem pierwszej kategorii...
odsiatka za coś takiego? ok. Ale czemu 10 lat?!?
Ja też nie mam nic przeciwko ustawkom, jak się nap🤬lają, sa umówieni to ich wybór, ale jeśli w ten sposób przeszkadzają innym\wplątują w swoje jaskiniowe zwyczaje osoby postronne to rozstrzelać tak, żeby się nawet nie zoeientowali skąd dostali.![]()
podpis użytkownika
@Marian Paździoch, zauważyłem, że każdy kto ma odmienne zdanie niż Twoje od razu nazywany jest ślepą masą wierzącą w to co przekazują media i nie chodzącą na mecze. Może warto w końcu wysłuchać zdania innych zamiast każdemu wciskać "nie, tak nie jest, gówno się znasz, ja mam rację, ja wiem jak jest bo się na tym znam a Ty nie" itp.
Wracając do tematu. To w wypadku wojny, wszyscy Ci chłopacy co leją się na ustawkach, kibole piłkarscy, to oni by pierwsi poszli walczyć za ojczyzne. A cwaniacy tacy jak Ty czyybyszew pierwsi by się skryli w piwnicy albo pod sukienką mamusi. Czyż nie?
Jak na temat kibiców może mnie pouczać ktoś kto nim nie jest? Skąd tacy ludzie czerpią wiedzę jak nie z mediów? Dlaczego mam brać pod uwagę opinię kogoś kto nie ma nawet bladego pojęcia o tym co mówi.
ścierwem z marginesu to najprawdopodobniej jesteś ty rycerzyku. Wiele z tych ludzi o których mówisz "ścierwo z marginesu" to lekarze, studenci, urzędnicy, robotnicy, przedstawiciele handlowi. Cały przekrój społeczeństwa. Od małolata co ma 16 lat bo faceta co ma 40 lat.
A kibice postępują honorowo bo na ustawkach są zasady - żadnego sprzętu, nie kopie się leżących itp. A po wszystkich przybija się piątkę i idzie w swoją stronę. I gówno to powinno kogo obchodzić jak inni spędzają czas wolny
Ok , ale pod warunkiem że nie mieszacie w to osób trzecich, czyli pana waldka z ulicy bo sobie przechodził koło kibiców z zakupami gdyż znajdowała się tam żabka oraz nie mieszacie w to przedmiotów użyteczności publicznej (czytaj smietniki, przystanki, kosze na śmieci, ławki, ewentualnie płoty etc itp).
Jak na temat kibiców może mnie pouczać ktoś kto nim nie jest? Skąd tacy ludzie czerpią wiedzę jak nie z mediów? Dlaczego mam brać pod uwagę opinię kogoś kto nie ma nawet bladego pojęcia o tym co mówi.