Wysłany:
2010-03-08, 16:54
, ID:
201948
Zgłoś
ok, czyli kibice to pełni honoru i szacunku do drugiego człowieka ludzie, pasjonujący się piłką i uzywający przemocy tylko w obronie własnej.
policja to źli, bezwzględni ludzie, którzy szukaja byle pretekstu zeby komuś przywalić pałą i trochę poznęcać.
a media lubia tanią sensację, dlatego nagłasniają tylko te sytuacje w których to kibice wywołali burdy, za to na pewno ich nie interesuje taki temat w wykonaniu policji.
żeby mi ktoś nie pisał j.w. że nigdy w życiu na meczu nie byłem - byłem, do stadionu mam 1 kilometr.
a z mojego okna słychać i śpiewy podczas meczów i widać helikoptery które jakiś czas temu po meczu sobie latały nad Chorzowem w poszukiwaniu kiboli którzy zrobili jakąś rozp🤬uchę.
Za to strasznie mi sie podobają ustawki, kulturalnie umówione miejsce, ilość zawodników i ewentualna broń. Kto chce idzie, nikt niezainteresowany w papę nie dostanie. I tak powinno być!
Chlopaki, proszę was, dyskusja dawno by się skończyła, gdybyście po prostu popatrzyli na to obiektywnie. Bo w tej chwili zwalacie zło za wszelkie burdy na gliniarzy. Mają swoje za uszami ale bez przesady. Poza tym, co by sie działo na stadionie, gdyby dwie ekipy mogły sie swobodnie podczas zadymy naparzać?