Ogólnie mam pytanie. Po co w takim razie nap🤬lacie się na stadionie? Przecież to pociąga za sobą konsekwencje takie jak aresztowania, bicie, grzywny, odsiadka. Czy jesteście kibole aż takimi tępakami żeby nie skumać że akcja równa się reakcja?
Trzeba przecież być psychopatą żeby tak postępować. A kto to jest psychopata możecie znaleźć choćby na Wiki.
Generalnie też chadzam na mecze ale nie po to żeby dostać w ryj a tym bardziej rzucać się na kogoś z kim nie mam szans - policja itp.
Kurde - widziałem wielokrotnie kiboli błagających o litość kiedy zostali odcięci od swoich, srających w gacie, płaczących i dzwoniących do mamy.
Litości - nie osmieszajcie się.
Pisze to do wszystkich KIBOLI a nie prawdziwych kibiców.. np polonii![]()
to Ty w życiu jeszcze mało widziałeś. Ale skąd możesz wiedzieć jak prowokuje policja kibiców skoro sam nie jesteś kibicem?
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
Mnie WALI czy ktoś prowokuje czy nie. Interesuje mnie tylko sam fakt czy ktoś jest na tyle rozgarnięty, żeby nie rzucać się od razu z łapami.
K🤬a "pies w cywilu". Chłopaku w cywilu to ty jesteś o ile kiedykolwiek byleś w wojsku. Takie bydło to powinni nap🤬lać z ostrej. Dwa, trzy mecze i nie było by potem zamieszek.Jaki biedny 20stolatek co dostał 10 lat za probe morderstwa "psa", k🤬a nigdy nie karany. Do rany przyłóż. Jak to się mogło stać że go w ogóle skazali. żenada!
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.