Wysłany:
2011-06-07, 15:34
, ID:
700014
6
Zgłoś
Dajcie siana policji. Lepiej spójrzcie na siebie, tylko gadacie co byście jej zrobili, ale jakoś nie słyszałem, żeby ktoś napadł na policjanta.
Do tego koleś który powiedział, że dostał ten mandat.... olsztyn 30tys... 100 policjantow.... blagam tak popularnosci nie narobisz, gdybys chociaz łaskawie sprawdził w wikipedii... . Smutne
Tak sie przypadkiem składa, że znam paru policjantów i zawsze powtarzają to samo, jak jadą na interwencje to jest 15 chłopa którzy krzyczą zeby bic 2 policjantow... jak zostanie juz tylko 1 w radiowozie to nierzadko robi w majty. Blagam Ci co trafili do suki, zwykle bajki opowiadaja kumplom jak to twardzi byli, a tak uwierzcie, ze szybciutko wymiekaja. Z waszego JP na 100% po kilku chwilach zostaje juz tylko Jestem Przerazony na 100%
Tyle razy mnie policja łapała na piciu w miejscach publicznych i jakoś nigdy mandatu nie dostałem, proponuje troche godności i kultury, a wszystko da sie zalatwic. Za to mandatow za jazde mam od cholery, ale tez nie placze.
Niestety brak wyksztalcenia, marne perspektywy, frustracja, zyciowe nieudacznictwo i mamy gotowy materiał na ludzi ktorym wszystko wszedzie przeszkadza...
Mi zreszta tez cos przeszkadza, choc nie jestem frustratem tepe lyse lby ktore mnie straszyly nieraz jak wracalem z imprez, albo jak wyrywalem dziewczyny, a oni jarali sie kolejna wymyslona opowiastka kumpla. Nie kazdemu sie w zyciu udaje, nie kazdy jest bystry, czy ma troche kultury, nie kazdy ma dobra prace, czy samochod, nie kazdy kocha to co robi, ale moglibyscie sobie dac spokoj z tymi wojenkami.
Wiekszosc z nas mialaby inne z gola historie do opowiedzenia, watpie czy bardziej pozytywne, gdyby nie bylo policji. A prawo jest restrykcyjne głownie dla tych baranow, ktorzy nie maja zadnej fantazji jak robic by nie dac sie zlapac... albo przynajmniej zminimalizowac koszty. ...