cys23 napisał/a:
Cwaniaki z telewizji...
Czemu nikt nie weźmie jakiegoś AllahAkbara do takiego show?
Czemu nikt nie zadaje niewygodnych pytań muzułmanom?
Zrobili nagonke na chrześcijan, potem się dziwić, że sz🤬e kozoje*y rozprzestrzeniają się jak zaraza...przez tą propagandę ludzię wolą w nic nie wierzyć, niż wierzyć w Boga, co ułatwia wstęp innych religi do państw...
Także dalej śmiejcie się i dzielcie moi drodzy...
Jakbyś oglądnął ten film to byś wiedział, że ko🤬om dzień wcześniej robili taka samą debatę. Poza tym Ty nazywając ich ko🤬ami, równie dobrze siebie i innych chrześcijan powinieneś nazywać matkojebcami, bo jakby nie patrzeć, wszyscy wywodzicie się od rodziny, w której synowie bzykali matkę dla potomstwa (Ewa ze swoimi synami).
Srasz na kozojebców, a prawdopodobnie żadnego nie widziałeś. Za to Polacy w UK, którzy przyjechali jak rumuny do nas są okej.
Ale pomijając wszystko. Co za hipokryzja wk🤬iać się na c🤬tych, że się modlą na ulicach, podczas gdy katolicy robią dokładnie to samo (pielgrzymki chociażby) mnie jako ateistę wk🤬iają obie te rzeczy. Ale ktoś kto wierzy w bajki i próbuje udowodnić innym, że to prawda, chyba nie powinien się wk🤬iać na tych co robią dokładnie to samo.
Oczywiście, że jestem przeciwko islamizacji europy (chociaż tu na sadolu nadużywa się tego stwierdzenia) jak również jestem przeciwko chrystianizacji europy (tyle, że z tym urodziłem się za późno bo to już nastąpiło).
Zaraz się posypie, że mnie r🤬ają koz🤬bcy więc napiszę jeszcze raz: ko🤬y i matkojebcy(katole) won!