ccrossfire napisał/a:
Czytanie waszych postow za kazdym razem umacnia mnie w tym co napisalem. Ba, rozmowa z innymi ludzmi "w realu" tez utrzymuje mnie w tym przekonaniu. Co do wymadrzania i wywyzszania siebie, nigdzie w swoim poscie nie moge tego znalezc(ba nawet nie uzylem sformulowania per "ja"), poprostu skrytykowalem wasz potok bzdur i napisalem jak pieknie jestescie urabiani przez propagande. Jezeli uwazasz ze jestes "mlody i madry", to zastanow sie nad tym co napisalem, rozkmin co jest glownym problemem, juz ponad polwiecznego, rozkladu Polski.
zarzucasz man to, że gówno wiemy o świecie, ekonomi i polityce, że manipulowanie nami spadło do poziomu mieszania kijem w gównie. Dla mnie krytykowanie ma wtedy i tylko wtedy sens kiedy żaden z argumentów mnie nie dotyczy.
"poprostu skrytykowalem wasz potok bzdur i napisalem jak pieknie jestescie urabiani przez propagande"
Naprawdę szanuję to, że masz własne zdanie ale to, że masz nas za debili nie mających własnego zdania z deka mnie denerwuję. To, że nie użyłeś w poście per "ja" wcale nie oznacza, że się nie wywyższasz bo wystarczy że wielokrotnie w tym jak i poprzednim poście użyłeś "wy" czy "was" podczas mieszania naszych opinii z "gównem" wystarczy.
"krzkus6661991 - nadawalbys sie do dzialu propagandy w ITI. Najazd na rozmowce, bez zadnych argumentow, ominiecie meritum dyskusji i pojazd po charakterze i zachowaniu rozmowcy(dopowiadanie, insynuacje, a w wszystko bez punktu podparcia). "
Ja pojechałem po twoim charakterze i zachowaniu? Sory ale zmieszałeś z błotem 95% sadoli uważając ich za zmanipulowanych debili nie mających pojęcie o świecie.