Hahahahaha! K🤬a robaczki, żal mi was.
@RadekPTC mój dziadek walczył za wolność, a nie za jakieś poj🤬e poglądy i nie miał czasu na jakieś gw🤬ty lub szabry ponieważ był w jednostkach na 1 linii frontu, razem z trzonem ataku.
Zaprezentowany order Wielkiej Wojny Ojczyźnianej II klasy mój dziadek dostał w Berlinie 12 maja 1945 roku.
Natomiast medal "Za Bojowe Zasługi" dostał w 1944 za waleczność w czasie oczyszczania Polski z niemieckiego brudu.
Niektórzy użyszkodnicy zachowują się jak archetypiczna gimbaza - plują się na każdego, kto ma czym się pochwalić i ich wytłumaczenie to oczywiście "komuna" - otóż k🤬a debile, w Armii Czerwonej mało kto był komuchem, walczyli prości ludzie ze wszystkich 12 republik i chcieli tylko, żeby wojna się skończyła. No ale wy jesteście taką podrzędną hołotą, że nadal będziecie srać, że wszyscy Rosjanie to komuchy
@ikea nie p🤬l, bo niemcy też j🤬i Polaków i to o wiele gorzej niż AC. Poza tym, to że ułamek 20 milionowej armii składał się z bandytów i hołoty to jeszcze nie powód, żeby "nigdy nie mieć prawa jej gloryfikować"
@maxs90 Związek na rozkaz Stalina dokonał wielu złych rzeczy, ale nie mówi się o nich zbyt często, ponieważ blakną w porównaniu z niemieckimi "pomysłami" z masową sterylizacją kobiet na północy Polski i odbieraniem blondwłosych dzieci matkom na czele.