Może w końcu pora się ujawnić
Mieszkam od ponad 10 lat w Polsce, w wieku 7 lat poszedłem do polskiej szkoły i dalej byłem w gimnazjum i liceum, obecnie studiuje w Warszawie. Co mogę powiedzieć o Polakach, którzy byli ze mną w klasie? Traktują mnie jak swojego! Czasami sobie żartują, że jak stoję pod żółtą ścianą to jestem niewidzialny
, ja też z tego się śmieję, ale nie spinam dupę z tego powodu. Zapraszają mnie na imprezy lub piwo i dzięki temu dotrzymuje im tempa w piciu i nieraz przepijam ich
Polska może nie jest zbyt tolerancyjnym krajem (sam wiele razy miałem styczność z rasizmem skierowaną w moją osobę), ale znajdą się tacy ludzie, którzy nie będą Cię oceniać po kolorze skóry, wyznania i kraju z którego pochodzisz. Mieszkamy w Waszym kraju, a więc powinniśmy respektować Wasze prawo, kulturę i tradycje, a także się z Wami asymilować. Może ta strona nie jest dobra, na takie wyznania, ale może niektórzy zobaczą jak to wygląda z ,,drugiej strony.
P.S Przeglądam sadistica nieprzerwanie od czasu liceum![]()
bigosik
Haha k🤬a wielki światowy był w Anglii i murzynów widział. Jeszcze pewnie jesteś smieciem po zawodówce.
Po prostu wyżej jak zawodówki nie skończyłeś, typowy polski robol. Boli Cię to, że taki ciapaty jak to mówisz potrafi się ustawić i dobrze żyć, a ty musisz zap🤬lać na jego dzieci. I bardzo dobrze.
Co się rzuca w oczy patrząc na szkolne zdjęcia z Niemiec czy Anglii?: Wielokulturowość, tolerancja...
Co się rzuca w oczy czytając polskie komentarze?: Rasizm, ksenofobia...
podpis użytkownika
Smak '80 lat...bigosik,
Szczerze mnie p🤬li czy cie stać czy nie. C🤬ja wiesz skąd mam hajs. To światowy zamknij ryj, jak wyjedziesz gdzieś indziej to daj znać. Jak dla mnie to możesz pod mostem mieszkać bo w dupie mam takich śmieci, a na nic więcej nie zasługujesz.
Po prostu w dupie byłeś gówno widziałeś. Srają się, że jakiś kwasem swoją żone poleje , jeden na milion tak zrobi i już wielka afera, a tu w polsce to co ? CO drugi naj🤬y wraca do domu bije dziecko, swoją żone , przep🤬la pieniądze na chlanie, ale nie to jest w porządku, a śmierć temu arabowi bo wylał kobiecie na twarz kwas , która zarażała aids. Za pusty jesteś żeby pojąć niektóre rzeczy.
Darksaider,
Nastepny gniewny, który ma gorzej od kolorowych i musi zap🤬lać ( zabawne bo jak murzyn, który nie musi zap🤬lać bo dostaje od państwa , a ty gówno dostajesz ^^ ).
Haha to, że nie mam patologi w domu to znaczy, że nie zaznałem życia ? No k🤬a![]()
I co wymienie Ci gdzie byłem to mi p🤬lniesz, że ciągne hajs od rodziców ? Powiedz mi jeżeli moich rodziców stać , abym nie musiał pracować do ukończenia szkoły to co mam nie brać tych pieniędzy bo ty nie dostajesz to ja też mam nie dostawać? No tylko pokazujesz, że jesteś polakiem z krwi i kości.
W dupie mam taka polske![]()
podpis użytkownika
W alarmie do piekieł pozwalam