Ja tylko dodam, że gdyby wziąć pod uwagę procentowy udzial grup wiekowych w ogolnej liczbie zgonow z powodu covid 19, to dane wygladaja nastepujaco:
67% ogólnych zgonów w Polsce to osoby po 70roku życia,
87% to osoby po 60roku życia.
Ogółem, w PL zmarło około 77 395 osób z 38milionów co daje zatrważające 0.002% w prawie 2 lata. To wszystko przy zalozeniu, że dane nie sa przekłamane.
Nie dalej jak 2 miechy temu cała rodzina zwolenników szczepień poszła do piachu w moim mieście po 1 szej dawce, moi sąsiedzi po 2 giej poszli do piachu.
Muszę przyznać, że się nie zaszczepiłem, ale tylko dlatego, że jedynym obcym ciałem, które kocham przyjmować jest naganiacz mojego brata w dupę
Zapomniałeś dodać, że zginęli w wypadku samochodowym.
Mam jedno pytanie wprost: jakie masz wykształcenie? Bo czuję, że te wspaniałe teorie wygłasza Seba z samochodówki, typowy dzban, który ściągał nawet na plastyce.
Nie zginęli w wypadku samochodowym. Mam mgr, a ponadto miałem propozycję zostania adiunktem na Uczelni Wyższej i myślałem zawczasu o doktoracie. Tym niemniej zrezygnowałem z powodów osobistych i z racji tego, że aktualnie spoko zarabiam i chciałem mieć więcej czasu dla siebie i swojego życia. A dr wcale by mi nie pomógł w mojej obecnej pracy uzyskiwać większe zarobki. Tym niemniej dla takich jak ty i tak będę szurem i foliarzem![]()
pawcio9014 napisał/a:Zapomniałeś dodać, że zginęli w wypadku samochodowym.
Mam jedno pytanie wprost: jakie masz wykształcenie? Bo czuję, że te wspaniałe teorie wygłasza Seba z samochodówki, typowy dzban, który ściągał nawet na plastyce.
Nie zginęli w wypadku samochodowym. Mam mgr, a ponadto miałem propozycję zostania adiunktem na Uczelni Wyższej i myślałem zawczasu o doktoracie. Tym niemniej zrezygnowałem z powodów osobistych i z racji tego, że aktualnie spoko zarabiam i chciałem mieć więcej czasu dla siebie i swojego życia. A dr wcale by mi nie pomógł w mojej obecnej pracy uzyskiwać większe zarobki. Tym niemniej dla takich jak ty i tak będę szurem i foliarzem
Masz rację, dla mnie jesteś szurem i foliarzem.