Mądry gówniak!
Teraz takie czasy, że zamiast się z dzieckiem pobawić, poczytać, pobudować z klocków to tylko telefonik...
Pracuję z maluchami prawie 29 lat. Na palcach obu rąk policzę rodziców, którzy bawili się ze swoimi dziećmi, ktorzy czytali im książki...
Bardzo to smutne.
Dlatego na kasetach mam nawet nawigację w samochodzie.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Dobry powód do niemania dzieci.A wyobraź sobie, że niekoniecznie i nie zawsze
A już na pewno tego nie robiłam jak mialam pod opieką małe dziecko.
J🤬 Policję 2 też często w swoich propagandowych plakatach używał motywu tęczy. Nawet z Maryją.Pomyśl sobie jakie oni muszą mieć zestresowane i sp🤬olone życie. Lato, burza, wychodzi słońce, a tu k🤬a tęcza! Chowają się w piwnicach? zakrywają dzieciom oczy, żeby się nie zaraziły?
Tak mi kumpel tłumaczył że to architektura 64-bitowa i że coś tam coś tam nowe procki mają 16K rejestrów w jednych modelach (to C16) a 64K w drugich (to C64).Piękne czasy, mi się na C64 nie udało zar🤬ać, kupiłem w 1990 na giełdzie komputerowej i nie umiałem jeszcze głowicy śrubokrętem w magnetofonie regulować, było tylko buzi i laska poszła zawiedziona.
Zastanawiam się, czy żyją jeszcze ludzie, którzy wiedzą, o czym napisałem...
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Tak mi kumpel tłumaczył że to architektura 64-bitowa i że coś tam coś tam nowe procki mają 16K rejestrów w jednych modelach (to C16) a 64K w drugich (to C64).
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Tak mi kumpel tłumaczył że to architektura 64-bitowa i że coś tam coś tam nowe procki mają 16K rejestrów w jednych modelach (to C16) a 64K w drugich (to C64).
nieźle ci naściemniał xd c64 był 8 bitowy z grafiką 320x200 pixeli, 16 kolorów. W sumie, prawdziwy facet i tak więcej niż 8 podstawowych nie rozróżnia, więc wystarczało