Z moją pierwszą żoną, zanim nią została, poszliśmy na polankę do lasu w Boże Ciało. W trakcie okazało się, że jest to Boskie Ciało i tak zostało do dziś... Z żoną byłą się nie widuje, ale wspomnienia zostają
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.takie pokolenie mamy a to w wiekszosci wina zasranych lewakow ktorzy niszcza chrzescijanskie wartosci jak rodzina czy dom niestety tak to teraz wyglada i nie zanosi sie na to zeby to sie zmienilo.
Lewak wchodzi do ciebie na chatę i niszczy ci wartości?
To uważaj aby w nocy ci gwintu w dupie nie zerwał
Ja pierwszą stuknąłem jak się jeszcze nie zanaiśmy ,a jej siostra zaprosiła mnie do domu pograć na C64.
Tak że teges
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.No, gdzieś jeszcze mam kasety z grami...
(...)
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.ale z tego co pamiętam, Ty jesteś z rosji, więc tam na kasetach z lat 90' się cywilizacja zatrzymała... xd
z moją 3 letnią córką gdy dostała wirusa rota i się odwodniła (lekarz po wezwaniu karetki powiedział, żeby nie dawać dziecku wody, nie będzie miała czym rzygać, dziś chyba bym mu za te słowa wyj🤬, choć jestem niesamowicie spokojnym człowiekiem) no więc z córką w szpitalu spędziłem 3 dni siedząc na krześle obok łóżka i co jakiś czas byłem op🤬lany przez pielęgniarki, gdy mi głowa na pościel spadła. NIKT nie zaproponował prywatnego łóżka, choć była taka opcja, ale to byłaby dodatkowa robota dla pielęgniarek, więc nie miały w tym interesu.
To żaden przytyk do Twojej pracy Joseed, po prostu kiedyś było inaczej, teraz standardy się pewnie zmieniły, poza tym nie wszędzie jest taka znieczulica i patologia.
(...)
Dziś jest luksus... matki/ojcowie mają wygodne łóżka lub co najmniej miękkie leżanki. Oczywiście my dostalismy je w darze od tego paskudnego WOŚP (jak zresztą 90% innego sprzętu, na ktorym pracujemy).
Także dzisiaj rodzic ma w szpitalu czasem lepsze warunki, niż w domu...
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.WOŚP to jeden z wielu powodów dla których jestem niewierzącym i niepraktykującym katolikiem. Jak wiele zła trzeba w sobie mieć, żeby
Owsiaka atakować?? to jest jak Ministerstwo Zdrowia 2.0 tylko z efektywniejszym zarządzaniem i lepszym logo, bo serduszkiem, a nie zygzakiem kończącym się linią ciągłą oznaczającą śmierć