SosnAlthar napisał/a:
Jakiś gamoń pisze ze pod budynkiem ministerstwa edukacji i wszyscy to łykają nikt nie sprawdzi - a sytuacja miała miejsce na Wilczej pod komisariatem.
Sam żeś gamoń buraku pastewny, w oryginalnym artykule tak jest napisane, a nie moje widzimisię, a zresztą tutaj miejsce nie ma znaczenia, tylko zachowanie, nawet jeżeli ,,częściowo" mają rację.
SosnAlthar napisał/a:
Jakiś gamoń pisze ze pod budynkiem ministerstwa edukacji i wszyscy to łykają nikt nie sprawdzi - a sytuacja miała miejsce na Wilczej pod komisariatem.
Sam żeś gamoń, tak jest napisane w oryginalnym artykule, z którego skorzystałem, a nie moje widzimisię, zresztą nie ma znaczenia tu miejsce, tylko zachowanie protestujących, nawet jeśli częściowo mają rację.
SosnAlthar napisał/a:
Sam żeś gamoń, tak jest napisane w oryginalnym artykule, a nie moje widzimisię, a miejsce jest tutaj najmniej ważne, tylko zachowanie protestujących, nawet jeśli mają ,część racji.
SosnAlthar napisał/a:
Buraczku pastewny, tak jest napisane w oryginalnym artykule, a nie moje widzimisię, a miejsce jest tutaj najmniej ważne, tylko zachowanie protestujących, nawet jeśli mają ,część racji.
SosnAlthar napisał/a:
Sam żeś gamoń, tak jest napisane w oryginalnym artykule, a nie moje widzimisię, a miejsce jest tutaj najmniej ważne, tylko zachowanie protestujących, nawet jeśli mają ,część racji.
SosnAlthar napisał/a:
Sam żeś g...ń, tak jest napisane w oryginalnym artykule, a nie moje widzimisię, a miejsce jest tutaj najmniej ważne, tylko zachowanie awanturników, nawet jeśli mają część racji.