A moim prawem jest zap🤬lic sasiada ktory slucha glosno muzyki. Mam wyjsc na ulice i protestowac?
Zmuszanie do rodzenia...ale zeby facet lał jej w p🤬dę to juz ją nie zmuszali? Ja p🤬lę...
Niektorzy tacy widze nowoczesni i niezacofani przez chrzescianstwo. Moze do kalifatu berlinskiego pojedzcie, kebaby beda wam dzieci r🤬ac bo to ich podstawowe prawo...
TFU takiej babie prosto w zapluty pysk
podpis użytkownika
Lubelska sekcja mmaA niech Ci twoja dz**ka urodzi ulunga bez oka i połowy mózgu. Innaczej będziesz piał twardzielu
No dobrze - popatrzmy na to co kościół hamował:
- geocentryzm - mam nadzieje ze nazwisko Kopernik, Galileusz i Bruno są Ci znane
- teoria ewolucji niejakiego Karola Darwina
- sekcje zwłok w celach badawczych - zabronione bullą papieską w 1299 przez Bonifacego VIII
- 1559: powstanie indeksu ksiąg zakazanych wolą papieża Pawła IV. 1107 ksiąg zakazano na dzień dobry - głównie dzieła naukowe
- 1775 - zakaz szczepień przeciwko ospie. Ta tradycja jak widać żyje do dziś
- 1789 potępienie przez papieża Piusa VI francuskiej deklaracji praw obywatela - jak obywatel może mieć prawa nie pochodzące od Boga???
- 1847 sprzeciw wobec stosowaniu chloroformu - człowiek ma cierpieć, ból jest dobry
Wystarczy, czy ciągnąć temat dalej?
Najbardziej mnie wk🤬ia argument ze nie można usunąć wczesnej ciąży, bo to człowiek. Kto tak zdecydował? Ajatollah sekty rybackiej? Co mnie to k🤬a obchodzi? To nie moja bajka. Czy jak katole sobie postanowili że w piątki nie jedzą mięska tylko ziemniaczki, to ja też tak muszę?
Zakażcie sobie aborcji dla wierzących, a od ateistów czy innych religii się odp🤬lcie.
Incele z sadistica to na szczęście tylko margines
Poczytaj inne moje posty bo p🤬lisz od rzeczy o ideologiach jakichs co rzekomo mi mozg wypraly, czytaj ze zrozumieniem a nie sobie dopowiadasz jakies historie o zastepowaniu katoli muslimami, kradziezy pieniedzy i jakis c🤬jach-mujach. 3/4 tych bab nie ma zielonego pojecia po c🤬j tam przyszly z wyjatkiem „j🤬ia pisu i wladzy”.
Ja mam swoje zdanie, Ty swoje, nie p🤬l mi o jakichs ideologiach, nowych testamentach. Mozesz sobie po katolikach jezdzic skoro ci z tym lepiej, mi nic do tego.
Kobieta „protestujace” tam to dla mnie dno i wodorosty,
A i uwazaj co komu zyczysz, gowno wraca ze zdwojona sila. Tak w trosce o Ciebie.
Elo, trzymaj się ramy
Poza tym, dorosnij k🤬a luju podczlowieczenski. Jedzies po dzieciach z gwaltu? A w czym one sa tu winne? Tak sama sa niczemu winne jak dzieci z domu dziecka. Sa gorszymi ludzmi, nie zasluguja na rodzicow, sk🤬ysynu?
Widac ze wielkiego c🤬ja wiesz o dzieciach i ich wychowaniu, wiec proponuje Ci takie osady sobie schowac w kieszen.
Rozmawialem z jedna z moich kolezanek, ktora tez uparcie protestuje. Po paru minutach rozmowy doszla do stwierdzenia, ze aborcja w ogole powinna byc wolnodostepna, bo wiele dzieci zyje w ubostwie, rodzicow nie stac bo „zostali przymuszeni” do urodzenia dziecka i go wychowania, a go nie chcieli. Wiec recepta jest uspanie dziecka juz w brzuchu, anizeli doprowadzenie do tego ze moze byc nieszczesliwe, miec rodzicow z problemami materialnymi, wyladowac w bidulu. I to jest wlasnie retoryka tych glupich p🤬d, dasz im palca, to zaraz beda chcialy wiecej, bo to ich cialo i one beda decydowac! C🤬j ze facet tez ma cos do gadania, ale to jej brzuszek i c🤬j komu do tego. Dlatego przesmiewczo napisalem o zaj🤬iu sasiada - to jest wlasnie taka retoryka. Nie k🤬a, nie bedIemy nigdy o wszystkim sami decydowac co nam wolno, tak samo jest z podatkami i wieloma innymi rzeczami... ktos zawsze ustanawia prawo.
Zrozumiales przekaz, i to dlaczego „sadole klaszcza”? Nie wszyscy musza byc tacy nowoczesni i mordowac dzieci, pogodz sie z tym
Meczyc sie z chorym dzieckiem? Jaki Ty k🤬a plytki jestes. A jak Ci dziecko zachoruje w wieku 15-20 lat? Tez bedziesz figo fago i je bys chcial uspac? Nie wierze w to co Ty p🤬lisz...
Możesz sobie wierzyć ze człowiek się zaczyna od poczęcia - Twoje prawo
Ale dla mnie do 12 tygodnia jest zlepkiem komórek, i mam prawo tak myśleć. I tu się zdziwisz - w ten sposób myśli ponad 75% mieszkańców tej planety.
Natomiast, dziwnym trafem, Ci co to odrzucają mieszkają w tak wysokorozwiniętych krajach jak Iran, Arabia Saudyjska, Watykan, praktycznie cała Afryka i Ameryka Południowa i oczywiście Polska
Więc nie narzucaj swojego mniejszościowego i średniowiecznego przesądu rozwiniętej większości