A moim prawem jest zap🤬lic sasiada ktory slucha glosno muzyki. Mam wyjsc na ulice i protestowac?
Zmuszanie do rodzenia...ale zeby facet lał jej w p🤬dę to juz ją nie zmuszali? Ja p🤬lę...
Niektorzy tacy widze nowoczesni i niezacofani przez chrzescianstwo. Moze do kalifatu berlinskiego pojedzcie, kebaby beda wam dzieci r🤬ac bo to ich podstawowe prawo...
TFU takiej babie prosto w zapluty pysk
Dyskusja z Tobą to jak zapasy ze świnią w błocie - zabawa średnia, korzyści żadne, a po pewnym czasie widzowie mogą mieć problem z odróżnieniem zawodników.
Jedyne argumenty jakimi się posługujesz to wyzwiska i „wszyscy wiedza”. Dla mnie EoT
(...)Powiedz to k***a dziewczynie co została zgw🤬cona.(...)
A moim prawem jest zap🤬lic sasiada ktory slucha glosno muzyki. Mam wyjsc na ulice i protestowac?
Zmuszanie do rodzenia...ale zeby facet lał jej w p🤬dę to juz ją nie zmuszali? Ja p🤬lę...
Niektorzy tacy widze nowoczesni i niezacofani przez chrzescianstwo. Moze do kalifatu berlinskiego pojedzcie, kebaby beda wam dzieci r🤬ac bo to ich podstawowe prawo...
TFU takiej babie prosto w zapluty pysk
Po raz kolejny i ostatni odpowiem takiemu smieciowi, jak Ty na ten argument. Jesli dziewczyna/ty uwazasz, ze usuniecie dziecka z gwaltu, dlatego ze jest z gwaltu to jest okej rozwiazanie - jestes dla mnie podlym, p🤬lonym smieciem niegodnym naplucia Ci na pysk. Rozumiesz przekaz? Jak mozna byc taką k🤬ą? Co dziecko ma do tego, ze jego „splodziciel” zgwalcil? Masz naj🤬e we łbie? A moze „powiedz to rodzicowi, ktotego syn zlamal kregoslup w wieku 16 lat?” Tez go k🤬a trzeba uspac?
Nie wierze, nie wierze ze podrzucasz taki argument. Ja p🤬lę.
Takimi postami wlasnie pokazujecie dlaczego prawo
jest i bedzie jakie jest pod tym wzgledem. Bo przyjdzie jedna k🤬a z drugą i powie ze ma dziecko z gwaltu. Udowodnisz teraz ze z gwaltu, a nie ze dala dupy na dyskotece i nie wie z kim, wiec powie ze z gwaltu, bo jej tak wygodniej, bo nie wezmie odpowiedzialnosci?